Restaurant Stedét - Steak Restaurant

Restaurant Stedét - Steak Restaurant


På Restaurant Stedét kan du bestille velsmagende steaks eller buffet kombineret med kød og salat.

Der hersker ingen tvivl om, at hvis du er meget sulten, skal du prøve Restaurant Stedét beliggende centralt i Århus. Her er der rig mulighed for at spise alt hvad du kan for meget symbolske priser, så alle kan være med. Har man fødselsdag spiser man gratis ved minimum 4 spisende gæster i selskabet. Ingen grund til at vente, bestil bord her! 

Der er ingen undskyldning for ikke at aflægge Restaurant Stedét et besøg, og er man forhindret i at kigge forbi, bringer de også maden ud af huset hvis I er mere end minimum 10 kuverter.

Studenterguiden.dk har kun rosende ord tilovers for Restaurant Stedét og med mere end 35 års erfaring på bagen, kan restauranten kun være en positiv oplevelse. Skynd jer at reservere bord HER


Studenterrabatter

Mad og fad for en " hund" hver mandag og tirsdag resten af året. Du får en gang Coloradoroast med pommes frites eller en bagt kartoffel + bearnaisesauce. 1 stor fadøl eller sodavand. Studiekort skal fremvises.


Spis tidligt mandag til torsdag og få 25% på hele regningen. I skal bare gøre personalet opmærksomme på at I ønsker at benytte "spis-tidligt-rabatten". Fortæl gerne I fandt os på Studenterguiden.dk
Adresse

Vestergade 60 , st.,
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon: 8619 3077
E-mail:lenessted@gmail.com


Åbningstider

Åbent fra mandag til lørdag fra kl. 17.00 eller efter aftale


Website

Restaurant Stedét - Steak Restaurant's websiteRestaurant Stedét - Steak Restaurant
Restaurant Stedét - Steak Restaurant
Restaurant Stedét - Steak Restaurant