Restaurant Provence

Restaurant Provence


Restaurant Provence bringer det bedste fra det franske køkken til Aalborg. Restaurant Provence bygger sit koncept på det franske køkken, både hvad angår kødretter og fiskeretter. Det afspejler sig i prisen som er højere end andre spisesteder, men helt sikkert værd at besøge, hvis du er vild med god, fransk mad. Lyder dette som noget for dig, kan du besøge Restaurant Provence i Aalborg på adressen Ved Stranden 11, som er centralt placeret i hjertet af byen.

Navnet på restauranten antyder, at de er inspireret af de franske traditioner. Dette kommer både til udtryk i deres indretning, i deres musik samt i deres mad. Både stemningen og atmosfæren er noget af det, som er allervigtigst hos restauranten, og derfor er restauranten yderst smukt udsmykket.

Selvom priserne, som tidligere nævnt, er lidt højere end andre restauranter, er priserne meget fornuftige i forhold til kvaliteten. Alt deres mad er nemlig mad af allerhøjeste kvalitet, og dette afspejler sig i prisen, som dog stadig er fornuftig i forhold til kvaliteten. Så hvis du som studerende er vild med lækkert fransk mad i allerhøjeste kvalitet, så er Restaurant Provence helt sikkert et sted for dig. Stedet er i særdeleshed oplagt for dig, som søger et sted i Aalborg, hvor du skal ud og fejre noget, eller måske have en romantisk aften med kæresten. 

På deres menukort vil du opleve en sand kulinarisk oplevelse. Her bydes der både på lækre fiskeretter, skaldyr og kødretter. Her bliver der altid valgt friske og lækre grøntsager. Derudover findes der et godt og stort udvalg af vin, som findes i alle prisklasser, så alle kan være med. Hos Restaurant Provence kan du både spise brunch, frokost og aftensmad. Priserne på deres brunch er ikke meget anderledes end så mange andre steder, og du får et lækkert udvalg af traditionelle brunch retter. På deres frokost menu finder du også en masse lækre retter til fordelagtige priser, så hvis du ønsker at spare penge men stadig få lækkert mad, kan du med fordel besøge Restaurant Provence til middag, hvor de har særligt fordelagtige priser. 

Hvis dette lyder som noget for dig og befinder du dig i Aalborg, så kan du med fordel vælge at besøge denne udsøgte franske restaurant placeret centralt i byen.
Adresse

Ved Stranden 11
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 13 51 33


Åbningstider

Søndag - fredag: fra 11.00
Lørdag: fra 10.00


Website

Restaurant Provence's websiteRestaurant Provence