Restaurant Manfreds

Restaurant Manfreds er beliggende på Jægersborggade 40 i København, og er en restaurant med tæt kontakt til deres økologiske gård på Svanholm. De er faktisk en af verdens eneste grønsagsfokuserede restaurant, og er meget berømt for særligt deres tatar. De fokuserer på rustik madlavning med moderne teknikker og den højeste kvalitet af råvarer, som bliver serveret indendørs, udendørs, til frokost eller til aften.


 


Atmosfæren er afslappet, hvor der er stor fokus på økologiske råvarer af høj kvalitet. Deres gård, Farm of Ideas, ligger blot 50 km væk fra deres restaurant, og her arbejder både deres kokke og nogle landmænd dagligt på at så, høste og passe de smagfulde grøntsager, så de kan serveres på deres restaurant helt friske. Ejerne af restauranten har en vision om at starte en dialog mellem kokke og landmænd, og dermed skabe nogle produktive ændringer i måden, hvorpå man normalt gror og distribuerer mad generelt. Derfor tænker de meget i bæredygtighed, hvor de deslige forsøger at bringe friske grøntsager ”fra jord til bord”, så du kan forvente, at næsten alt på menukortet er helt frisk.


 


Deres menu byder på lidt af hvert. Hvis du kommer med din familie kan I med fordel prøve deres menu ”Sjæfen bestemmer”. Her får I 7-8 grønsagsretter til deling, hvor det altså er kokken, der vælger retterne til jer. Hvis I ønsker at tilføje kødservering, er dette også muligt for en mindre skilling. Derudover er deres tatar meget populær, og serveres med karse og sprødt rugbrød. Denne fås i en str. M eller XL, afhængigt af om det er den store eller blot en lille sult. Du kan altså forvente, at alt er 90-100 % økologisk. Hvis du ikke ønsker at spise på restauranten, er det også muligt at bestille take-away, hvor du kan vælge mellem forskellige menuer, snacks og desserter.


 


Det er desuden også muligt at afholde mindre selskaber på Manfreds. Hvad end der er tale om forretningsmøder, julefrokoster, forskellige receptioner eller andet, har du mulighed for at benytte deres lokale, hvor der er plads til maks 26 personer. Derfor skabes der en intim stemning, som bliver videreført i retterne, hvor alle retter bliver serveret til deling. Derfor kommer alle hinanden til på en hyggelig og rar måde.


 


Hvis du har lyst til at prøve deres berømte tatar eller blot er helt vild med grøntager, så kan restaurant Malfred varmt anbefales. Med en rolig og rar atmosfære, er dette det perfekte sted til en masse sund selvforkælelse.