Restaurant Koefoed

Restaurant Koefoed er beliggende på Landgreven 3 i København, og er en af byens få erklærede bornholmske restauranter. Ejerne af restauranten beskriver restauranten som værende en hyldest til de fantastiske råvarer, som findes på solskinsøen, og derfor er Koefoed på mange måder en Bornholmsk oase lige midt i storbyens liv og larm. Kærligheden til Bornholm og de gode råvarer derfra er således Koefoeds omdrejningspunkt.


 


Stemningen i restauranten er hyggelig, rustik, charmerende og nede på jorden, hvilket straks får dig til at føle en ro og afslappethed, når du træder ind ad døren. Med forskellige billeder af Bornholm hængende rundt på væggene, er det næsten som om, at du befinder dig på øen selv, og for en stund kan du altså trække dig tilbage fra hverdagens travlhed. Her finder du ikke blot en hyggelig atmosfære, men også en speciel og unik madoplevelse med alt godt fra den dejlige solskinsø. Det er muligt både at nyde din frokost eller din aftensmad, da de serverer lækre retter til begge tidspunkter.


 


Først og fremmest er de kendte for deres smørrebrød, som på mange måder er en gendigtning af det klassiske smørrebrød, men hvor de har opgraderet råvarerne, så det passer til den mere nutidige stil og smag. Der findes mange forskellige slags smørrebrød på frokostmenukortet, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du har altså helt sikkert mulighed for at finde noget, der er lige indenfor din smag. Den bornholmske nationalret ”Sol over Gudhjem” er at finde på toppen af menukortet, og dette er ikke uden grund. Den er nemlig rigtig populær, fordi mange er helt vilde med sild – og især sild fra Bornholm. Derudover findes der smørrebrød med karrysalat, æg, stegt svinemørbrad, ribbensteg, tatar og meget andet. Det er også muligt at bestille en frokostmenu, hvor du kan vælge mellem enten 3 eller 4 serveringer.


 


På deres menukort til aften kan du vælge mellem forskellige forretter, hovedretter og desserter. Du kan blandt andet vælge mellem røget laks og Royal Belgien Gold Caviar til forret, smørstegt torsk og kalv til hovedret og sorbet, risalamande eller noget helt tredje til dessert. Derudover er det her også muligt at bestille en hel menu bestående af 4 eller 5 retter. Der er altså noget for enhver smag og noget i forskellige prislejre.


 


Ønsker du noget lækkert at drikke, har restauranten også et klassisk vinkort med gode vin, som dog er i den lidt dyrere ende. Derudover har de også flere forskellige specialøl, snaps, vand og saft.


 


Hvis du står og skal afholde et arrangement, er restaurant Koefoed også et rigtig godt bud, da de har nogle rigtigt lækre og hyggelige private lokaler, som du kan leje til dit arrangement. Det kan være, du står og skal afholde en rund fødselsdag, en barnedåb, en julefrokost eller noget helt fjerde, og gerne vil være et sted, hvor der er god mad og lækker stemning, og så er restaurant Koefoed et fremragende bud.


 


Leder du efter et hyggeligt et sted at nyde din frokost eller din aftensmad med familien eller vennerne, så tjek restauranten ud. Du er nemlig sikker på at få en rigtig god og dejlig oplevelse.