Restaurant Knudsens Gaard


Restaurant Knudsens Gaard i Odense er åben for alle - både til frokost og aften. Deres restaurant er kendt for høj kvalitet, hvor duft og smag giver den fuldendte oplevelse.
Restauranten har en stor kærlighed til Fyn og dens råvarer, hvilket også afspejler sig i menuen. Menuen er nemlig sammensat af de fynske råvarer, der passer til årstiderne. I deres baghave dyrker de selv krydderurter, der er velsmagende, sunde og ikke mindst miljøvenligt.
Kvaliteten er altid i top, hvorfor de også er blevet kåret som det bedste hotel i Odense, hvilket også skyldes det høje serviceniveau og personalets hjertevarme tilgang til gæsterne.
Selvom beliggenheden ligger i Odense, vil du blive mødt af grønne og historiske omgivelser, der har sin helt egen charme. Stemningen i restauranten er ydermere hyggelig, og med frugttræerne i haven opstår der også en fredfyldt stemning.

Står du og skal holde en større fest, har Knudsens Gaard stor erfaring med dette, og I vil i fællesskab sammensætte den helt rigtige menu. Så ring til Knudsens Gaard og få en snak om din fest.

Visionen i restauranten er, at bl.a. at deres inspirationskilder til deres A la Carte-kort kommer fra mange steder. Det kan være fra markeder, hos producenterne eller fra deres helt egen køkkenhave. Derudover bager de også altid deres eget brød, som er økologisk.

Menuen:

Du kan nyde din frokost på Restaurant Knudsens Gaard sammen med dine venner og familie. På frokostkortet finder du både dagens frokostmenu, frokostanretninger og højbelagt smørrebrød.

Ønsker du aftensmad, tilbyder de hver aften dagens fisk, dagens tilbud, lille menu med 2 retter eller stor menu med 3-5 retter. Til aftenmenuen vil restaurantens dygtige og professionelle personale gerne hjælpe dig med at sammensætte de helt rigtige vine ud fra den menu, som du har valgt.

Selvom priserne ligger lidt til den høje ende, vil du få en helt fantastisk madoplevelse, som du sent vil glemme. Tøv ikke med at bestille et bord på restaurant Knudsens Gaard allerede i dag.
Adresse

Hunderupgade 2
5230 Odense M


Kontakt info

Telefon: +45 6311 4311
E-mail: info@knudsensgaard.dk


Åbningstider

Mandag - Søndag: 12:00 - 22:30


Website

Restaurant Knudsens Gaard's website