Restaurant Herregårdskælderen

Restaurant Herregårdskælderen

I kælderen under Sønderskov ligger Restaurant Herregårdskælderen i lokaler der stammer tilbage fra 1400- tallet. Restaurantlokalet har oprindeligt været køkken. Bageovn, ildsted og vandcisterne er blandt de velbevarede dele der kan beundres under spisningen, mens tankerne flyver tilbage til fortiden.


I 1992 efter endt restaurering af Sønderskov åbnede Restaurant Herregårdskælderen. I starten af 2009 overtog jeg restauranten. I den forbindelse åbnede Thomas Juels Tårnrum med et fantastisk rundt ridderbord skabt af et kæmpeasketræ der væltede ved Sønderskov i orkanen tilbage i 1999. Af det samme asketræ er der produceret 12 smukke stole med Thomas Juels våbenskjold.


Ud over disse rum består Herregårdskælderen af et selskabslokale ( Thomas Juels Sal ) med plads til 75 – 80 personer.


Danske råvarer, gerne fra Sønderskovs Folkehave og egnen omkring anvendes i køkkenet til spændende menuer. Derfor er sæsonen vigtig og menukortet skifter en gang om måneden.