Restaurant Dubrovnik

Restaurant Dubrovnik

Restaurant Dubrovnik er en jugoslavisk familierestaurant, der serverer retter fra Balkan.

Restaurant Dubrovnik er en ægte jugoslavisk restaurant, hvor du kan prøve traditionelle retter fra Balkan og Jugoslavien. Her kan du samtidig nyde maden i den fine gårdhave, der er åben i sommerperioden. Alt i alt er det en meget speciel og unik oplevelse, du vil huske længe.

På restaurantens hjemmeside kan man læse, at den jugoslaviske ejer, ”Bobby”, og hans kone driver deres lille familierestaurant, hvilket de har gjort i mere end tre årtier. Hans kone Nedelkja står i køkkenet, mens Bobby tager sig af værtsrollen ude foran. De har været sammen 25 år. I 2013 fejrede “Bobby” 30-års jubilæum med Dubrovnik og han fyldte selv 60 år.

“Bobby” alias Slobodan Zivojinovic er født i Badovinci, Serbien – dengang Jugoslavien – 1953.
Bobby kom til Danmark i 1976. I 1983, 7 år senere, åbnede han Restaurant Dubrovnik i Odense.

Bobby er kendt som en snakkesalig fyr, ingen tvivl. Atmosfæren er hyggelig med et antal borde besat af tilbagevendende gæster. Én ting er sikkert: Bobby lader Slivovich flyde frit, og det skaber følelser af glæde blandt sine gæster.

Retterne er præget af parrets baggrund på Balkan. Blandt forretterne er bl.a. kundefavoritten gullash-suppe. Mere utraditionelt kan man også prøve hele paneret champignon.

Hvis du ikke er bange for at udfordre dine smagsløg og prøve noget nyt og spændende, så er Restaurant Dubrovnik noget for dig. Man får ikke blot mad, men en hel mad- og kulturoplevelse med sig i købet. Det er helt sikker nogle retter du ikke har smagt før og den traditionelle mad i er højsædet. Derfor bør alle prøve at tage på Restaurant Dubrovnik, både for at smage noget nyt og for at få en helt speciel oplevelse.

Af kundernes vurdering af stedet lyder det blandt andet:

” UTROLIG GOD STEMNING leveret af Bobby!! Lækker mad, - som vi ikke skulle vente på”

Så book et bord i dag, så du kan få en kulturoplevelse udover det sædvanlige, samt få smagt en masse lækre retter.