Restaurant Den Grimme Ælling

Restaurant Den Grimme Ælling


Restaurant Den Grimme Ælling er en meget hyggelig restaurant beliggende i Hans Jensens Stræde 1 i Odense centrum. Den Grimme Ælling er opkaldt af H.C. Andersens eventyret af samme navn og konceptet er bygget op omkring en lækker og billig buffet.

Den Grimme Ælling ligger i et flot bindingsværk hus i en sidegade til Nørregade - stilen på restauranten er holdt i lyst træ og træborde med fin opdækning. Selve restauranten er opdelt i flere rum, så f. eks lidt større selskaber kan have deres eget rum. Så der er gode muligheder for en romantisk aften uden blive distraheret af de andre gæster.

Maden

Maden på Restaurant Den Grimme Ælling er traditionel dansk frokost- og aftensbuffet, men eftersom konceptet er en Eventyr Buffet, så finder du også en lækker salatbar + brød, pommes fritter, kartofler, varme retter og velsmagende kød.

Ællingens Frokostbuffet

Hver dag fra kl. 12.00 til 14.30 kan du nyde Ællingens Frokostbuffet, der er en stor tag-selv dansk frokostbuffet. Her er alt fra sild, salat, ost, rugbrød, kager til æggekage og mange lune retter.

Eventyr Buffet

Kommer du efter kl. 17.30, så byder Den Grimme Ælling på Eventyr Buffet, der er en overdådig aftenbuffet med alt hvad du kan spise. Du kan selv vælge hvilket slags kød du ønsker f. eks kalvesteg, lammekød, oksekød, kalkun og stegt skinke. Som tilbehør kan du som gæst gå i krig med salatbaren, tre forskellige kartofler, tre slags saucer, et stort udvalg af friske grøntsager, oliven, soltørrede tomater, feta, ost og hjemmelavet brød.

Priserne

Priserne på Restaurant Den Grimme Ælling er yderst fornuftige, da konceptet jo er buffet og alt hvad du kan spise. Ællingens Frokostbuffet koster kun 89 kr. og Eventyr Buffet'en 135 kr per person.

Andre retter

Du kan også bestille andre retter på Restaurant Den Grimme Ælling, men udvalget er begrænset og langt de fleste gæster vælger buffet - se nogle af de andre retter:

Biksemad - Biksemad med 2 spejlæg og bearnaise sauce. Eller æggekage med stegt røget flæsk og purløg. Eller fri salatbuffet/sild og salater samt brød og smør.
Fiskefilet med rejer - 2 fiskefileter med rejer, tun naturel, salat og dressing. Hertil brød og smør.
Tunmoussé - Tunmoussé på salatbund
Rejecocktail - Rejecocktail med brød og smørAdresse

Hans Jensens Stræde 1
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 91 70 30
E-mail: bo@klewe.dk


Åbningstider

Mandag - Søndag: 12:00 - 00:00


Website

WebsiteRestaurant Den Grimme Ælling