Restaurant Brace

Er du fan af det italienske og nordiske køkken? Så skal du helt klart gøre dig selv den tjeneste at aflægge et besøg på Teglgårdstræde 8a i København K. På denne adresse finder du Restaurant Brace med køkkenchef Nicola Fanetti i spidsen. Restauranten tilbyder spændende retter inden for den italienske og nordiske verden.  


Nicola Fanetti er på trods af sin unge alder allerede en veletableret køkkenchef i de københavnske madkredse, og det er ikke uden grund. På hans CV finder du nemlig ansættelser på diverse Michelin-restauranter, herunder Restaurant Brace. Era Oras tidligere køkkenchef er bl.a. en af de ting, som Nicola Fanetti også kan skrive på sit CV. Hans evner inden for den italienske kogekunst kombinerer han med principper fra det nordiske køkken, og af denne kombination opstår der nogle helt fantastiske retter, som du helt bestemt ikke må snyde dig selv for at smage! 


Restauranten har stor fokus på økologi, og du kan derfor være sikker på, at den mad, der bliver serveret, er økologisk i højest mulige grad. Menuen er skabt ved brug af de bedste økologiske og sæsonbaserede råvarer på markedet. Kokkene har arbejder nemlig med dyb respekt for ingredienserne og fokuserer på kun at bruge de allerbedste råvarer på markedet. 


Den konstante søgen efter de bedste råvarer skaber bånd til de små lokale leverandører, som uden tvivl producerer med kærlighed, passion og respekt til de etiske værdier. Alle ingredienser kommer altså hovedsageligt fra små nordiske leverandører, hvilket helt sikkert også udtrykker den uovertrufne kvalitet du vil opleve, når du sætter dig til bords på Restaurant Brace.  


Menukort er sæsonbaseret og byder derfor altid på nye og spændende retter, hvilket giver dig en god undskyldning for at besøge restauranten igen og igen. På restaurant Brace får råvarerne nemlig lov til at udfolde sig på tallerkenen visuelt stramt og kunstnerisk. Når du spiser på restauranten, kan du både vælge mellem en 3-retters menu til 395 kr., a la carte eller en “Brace experience”, hvor du får hele 3 snacks og 7 retter til kun 750 kr. Vælger du “Brace experience” er det altså bare om at nyde de mange retter, og mens du venter på de næste retter, kan du nyde godt af den gode vinmenu, som du kan tilkøbe. 


Restaurant Brace er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Uanset i hvilken anledning du besøger restauranten, er du altså sikret aftenens bedste oplevelse!  


På restaurantens Facebook får de 4,7 ud af 5 mulige stjerner, hvilket indikerer den helt fantastiske kvalitet du vil opleve, når du besøger restaurant Brace. Fantastiske retter og en dertil helt perfekt vinmenu samt et engageret og professionelt personale er få af de ting, der især fremhæves af tidligere besøgende, hvilket igen vidner om den uforglemmelige oplevelse det er at besøge restaurant Brace.  


Det er sjældent set, at kompositionen er så nøjagtig i både mad- og vinmenu, og samtidig er så overensstemmende, som det opleves på restaurant Brace. Denne nøjagtighed stammer fra de ansattes fulde dedikation til deres koncept. Det kan derfor med sikkerhed siges, at du er garanteret en topklasse gastronomisk oplevelse, når du tager et smut forbi Restaurant Brace. Det vil med garanti hverken være første eller sidste gang, at du besøger denne uovertræffelige restaurant!