Rejse-tip: Spar penge med et billigt lufthavnshotel

Rejse-tip: Spar penge med et billigt lufthavnshotel

Skal du også tage en overnatning, inden du skal rejse videre? Det kan være bekosteligt i sig selv at skulle rejse på et SU-budget - brug ikke dine penge på unødvendigheder. Er det nødvendigt med en overnatning, inden du skal flyve, kan du med fordel vælge et hotel, hvis koncept er særligt tilrettet rejsende, der ønsker en behagelig og rolig overnatning samt hurtig check ud.

 

Lufthavshoteller ligger ofte en smule uden for byen, og du kan derfor få overnatninger markant billigere end de mere centraltliggende hoteller. Derudover er lufthavnshoteller - som en del af konceptet - placeret tæt på lufthavnene. Et godt hotel har styr på den nemmeste, billigste og hurtigste transportmulighed til den nærtliggende lufthavn, og du kan helt sikkert få hjælp i forbindelse med transport, så du når din flyafgang.

 

Behagelige overnatninger og morgenmad på hotellet

Et godt lufthavnshotel tilbyder fuld fleksibilitet, så du kan checke ind og ud, når det passer i forhold til din rejse. Derudover kan du med fordel vælge et hotel med en tidlig morgenmadsbuffet, så du ikke skal bekymre dig om at fange noget morgenmad i lufthavnen. Herved kan du undgå en del stress i forbindelse med din afrejse.

 

Skal du flyve fra Kastrup Lufthavn ved København?

Planlægger du en rejse fra Danmarks største lufthavn, Kastrup Lufthavn - også kendt som Københavns Lufthavn, kan du med fordel vælge at tage din overnatning på Go Hotels Copenhagen. Her får du en særdeles komfortabel overnatning til en meget god pris, og du kan endvidere nyde deres velassorterede og tidlige morgenmad. Derudover har de stor erfaring med at hjælpe gæster, der skal videre til lufthavnen, så du kan sagtens spørge personalet til råds, hvis du er i tvivl om noget som helst i forbindelse med den rejse. Hotellet er desuden kørestolsvenligt, og du kan finde værelser, der kan rumme helt op til otte personer.