Rask Køreskole


Hos Rask køreskole får du byens bedste undervisning - så nemt kan det siges!

Køreskolen ledes af Michael Rask som med sin alternative tilgang : "Det er ikke stoffet, der er kedeligt - det er læreren" får du en undervisning der er i øjenhøjde, velkvalificeret og ja aldrig kedelig!

Hos Rask køreskole undervises der kun i holdundervisning, så det er ikke noget med at sidde for sig selv med bag en kæmpe skærm med en masse spørgsmål man ikke får stillet.

Hos Rask Køreskole har de gode erfaringer med en reel holdundervisning fremfor "moderne" PC-undervisning. Der er bare mere ved det når det er et menneske der fortæller om erfaringer, regler og nyttige tips og tricks i trafikken fremfor et computerprogram der ikke tager stilling til dit individuelle niveau eller spørgsmål.

Dog finder du stadig en stor fleksibilitet i det at tage kørekort hos Rask Køreskole, du kan altid flexe mellem holdene, da der er mange hold i løbet af ugen.

På den måde sikres du den bedste undervisning, men med en fleksibilitet der gør at din hverdag ikke bliver super presset med missede arbejdstimer, fravær i skolen eller børn der ikke kan blive hentet. 

Du kan ligeledes vælge at tage et lynkursus, hvis du er ekstra utålmodig med at få fingrene i dit kørekort. Her skal du dog forberede dig på nogle intense uger, men derefter har du så også mulighed for at gå til teori- og køreprøve på rekordtid.

Lyder alt det her som noget få dig? Gå ind på Rask Køreskoles hjemmeside, her finder du tider for næste holdstart samt veltilrettelagte køreplaner. På hjemmesiden finder du ligeledes brochurer med information om de forskellige tilbud Rask Køreskole tilbyder.
Adresse

Fredensgade 26
8000 Århus C


Kontakt info

Telefon:  27 10 60 00


Mail:      info@raskkoreskole.dk


Find de bedste køreskoler på Studenterguiden.dk


Website

Rask Køreskole's website