Raadhuus Kafeen

Raadhuus Kafeen

Raadhuus Kafeen har en lang tradition bag sig som spisested i Århus. Med en stilfuld indretning, en hyggelig atmosfære og byens bedste smørrebrød er Raadhuus Kafeen et godt valg - især som frokost spisested.

Lige overfor det berømte Arne Jakobsen designede rådhus finder du Raadhuus Kafeen. Spisestedet prydes af danske flag og stilen er holdt i den "gamle" danske stil - Raadhuus Kafeen er specialiseret i dansk mad og her er du garanteret en særdeles god madoplevelse!


Frokostmenu


En frokostmenu på Raadhuus Kafeen er klassisk dansk smørrebrød og velsmagende klassikere fra det danske køkken. Udvalget af smørrebrød er nok det største og mest populære i Århus. Du er ihvertfald mæt efter en frokost på Raadhuus Kafeen. Se her et udvalg fra frokostmenuen:Fisketallerken. 3 slags fisk og skaldyr
Rejer med mayonnaise & ristet hvidt brød
Mørbradbøf vælg mellem bløde løg & surt eller champignon a´ la creme
Rødspættefilet med rejer og mayonnaise & rugbrød
Lun leverpostej med bacon, champignon & rugbrødKlassikereneRaadhuusgryde. Oksekød i paprikasauce. Serveres med kartoffelmos eller ris
Flæskeæggekage. Serveres med tomat, purløg, sennep og rugbrød
Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesauceAftenmenu


Har du lyst til klassisk dansk, så laver Raadhuus Kafeen en lækker stegt flæsk med persillesovs - ovnstegt flæsk med rigeligt kød og små danske kartofler og helt tilpas persillesovs, hverken for fed eller for tynd. Raadhuus Kafeen serverer også andre traditionelle og veltilberedte danske retter. Se her et udvalg fra aftenmenuen:


Forretter3 slags sild med kapers, rødløg, og karrysalat.
Den Klassiske Rejecocktail
Hjemmerøget laks med asparges og brød
Tarteletter med høns og asparges

 Kalveschnitzel serveres med brasede kartofler, ærter, og surt
Beuf Bearnaise. Serveres med dagens grønt, pommes frites og bearnaisesauce
Kalvefilet. Serveres med dagens kartoffel, grønt og svampesauce
Stegt rødspætte. Serveres med hvide kartofler og persillesauceStudiemad


Hvis du er studerende i Århus, så kan du spise billigt på Raadhuus Kafeen. Hver fredag kan du bestille dagens ret og en lille øl eller sodavand til 115 kr. Tilbuddet gælder mandag til onsdag fra kl. 19.30 og frem til køkkenet lukker. Der skal fremvises gyldigt studiekort ved hver enkelt bestilling.