Pure Haircare by Stine

Pure Haircare by Stine

Pure Haircare by Stine er en super studentervenlig salon. Salonen åbnede første gang i 2013, og er allerede blevet udvidet, hvor den lækre og indbydende stil er videreført. Den afspejler, at Stine som står bag salonen, har fuldstændig tjek på den aktuelle mode og er opdateret med de nyeste trends. Man føler sig utrolig velkommen og forkælet til det yderste af Stine og hendes to dygtige frisører i salonen, med massage under hårvask, lækkerier i mens håret bliver ordnet, frisører der tager sig god tid og har en erfaring og dygtighed udover det sædvanlige. Dette er blevet opnået gennem gennemgribende kurser i både ind- og udland.

Book tid allerede i dag og få 20 % studierabat.

Stine har som en ekstra service en grøn tankegang og derfor er alle produkter der både sælges og bruges nøje udvalgt, så der kun er grønne produkter på hylderne.

Produkterne
Der forhandles Kevin Murphy, som er en økologisk produkt-serie uden parfume, parabener og sulfater. I stedet er serien opbygget af de bedste naturlige ingredienser, hvilket fremmer dit hårs sundhed og den ægte skønhed. Farverne der bruges er ligeledes økologiske farver, uden ammoniak, PPD og resorcinol. Dette giver, udover en sund behandling, også en virkelig god holdbarhed og meget glansfulde farver.

Stines vision
"Min vision omkring salonen er, at den skal være så grøn som muligt, derfor er alle produkter som bruges fri for parfume, parabener, ammoniak, PPD og Resorcinol, som alle er allergifremkaldende og sundhedsskadelige. 
Ved et besøg i salonen får man en følelse af velvære, forkælelse og et højt fagligt niveau i hyggelige omgivelser.
Jeg holder mig løbende opdateret ved at deltage i kurser i ind og udland, hvor jeg får masser inspiration som jeg kan viderebringe til mine kunder i salonen.
Jeg brænder for at udfolde mig kreativt og elsker at skulle tilpasse en frisure til den enkelte kunde. Jeg garanterer videre for din sundhed og en behandling samt et resultat af højeste kvalitet. Så tøv ikke med at kontakt mig allerede i dag!"

Hos Studenterguiden.dk kan vi varmt anbefale et besøg hos de dygtige frisører i Pure Haircare by Stine, om det er lokkerne der skal friskes op med en smuk farve, spidserne der skal rettes til eller det er den helt store tur, står de klar til at tage imod dig med åbne arme. De meget fine anmeldelser på blandt andet Facebook, vidner også om en særdeles vellidt og velbesøgt salon, der med et godt håndværk og fornuftige priser, er et besøg værd.

Book online eller ring på 3212 3434 og hør mere.


Studenterrabatter

Der gives en rigtig god studierabat på 20% på klip og 10% på farve ved fremvisning af gyldigt studiekort (med udløbsdato eller i stedet indskrivningsseddel). Bestil tid online


Pure Haircare by Stine


Adresse

Hjallesevej 50
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 3212 3434
E-mail: stine@purehaircare.dk


Åbningstider

Mandag:  09.30 - 20.00
Tirsdag:  09.00 - 16.00
Onsdag:  09.00 - 20.00
Torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag:  09.00 - 16.00
Lørdag:  08.00 - 12.00
Eller efter aftale.


Website

Pure Haircare by Stine's websitePure Haircare by Stine
Pure Haircare by Stine
Pure Haircare by Stine
Pure Haircare by Stine