Praktikpladser kan findes på nettet

Praktikpladser kan findes på nettet

Hjemmesiden findpraktikplads.dk er i luften. Dermed er kampagnen, der skal gøre unge opmærksomme på, at de kan finde deres praktikplads på internettet, skudt i gang.

Et par klik på en hjemmeside. Det var alt frisørmester Lykke Jensen skulle gøre for at finde frem til de to piger, der endte med at blive hendes nye elever. Den historie bliver fortalt på findpraktikplads.dk, som er et kampagnesite, der skal gøre opmærksom på Undervisningsministeriets officielle mødested for elever og virksomheder, hjemmesiden praktikpladsen.dk.

Her har Nadia Pandorff og Louise Lilliedal, frisørelever på henholdsvis tredje og første år, oprettet en profil i jagten på at finde en praktikplads, og det gav pote.

”Jeg fik kontakt til mit praktiksted, fordi jeg havde en profil på praktikpladsen.dk. Praktikvirksomheder kunne se min ansøgning, og samtidig kunne jeg selv se, hvor der var ledige praktikpladser, og hvor der snart blev ledige pladser,” siger frisørelev Nadia Pandorff i en af de tre videoer, der er blevet lavet i forbindelse med kampagnen, og som kan ses på findpraktikplads.dk.

Find også studiejobs her på Studenter Guiden.

Kilde: Undervisningsministeriet