Praktikant

Arbejdsgiver: Alfa Laval Aalborg A/S

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Nordjylland, Skandinavien, Aalborg, Aalborg

Opslået: 15/05/2019

Ansøgningsfrist: 15/06/2019


Praktikant

Alfa Laval Aalborg A/SPraktikant

Alfa Laval Aalborg A/S

Er du en dygtig studerende, som gerne vil gøre en forskel og booste din karriere med et praktikforløb i en succesfuld international virksomhed? Har du lyst til at arbejde selvstændigt med konstruktionsopgaver og andre lignende ad hoc-opgaver i vores after sales-afdeling, så er en praktikplads hos Alfa Laval Aalborg, Engineering & Supply, Boiler Service måske noget for dig.

I din praktikperiode kommer du primært til at arbejde med konstruktionsopgaver ved brug af Inventor og AutoCAD. Du vil arbejde med teknisk tegning og teknisk dokumentation af reservedele og/eller nye kedler i forbindelse med kedelreparationer og indkøb dertil.

Du vil indgå i et passioneret team, hvor der er stor fokus på at imødekomme vores kunders behov med skarpe logistiske deadlines. Du får arbejdsopgaver med ansvar og bliver en del af et arbejdsmiljø hvor høj arbejdsglæde, faglig dygtighed og kompetent sparring en del af hverdagen.

Alfa Laval Aalborg A/SSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk