Polyteknisk KollegieSelskab

Polyteknisk KollegieSelskab

Polyteknisk Kollegieselskab råder over 9 kollegier. Her er en beskrivelse af nogle af dem:


William Demant Kollegiet
William Demant Kollegiet er et nyerekollegie opført i 2002 med plads til 100 beboere. William Demant Kollegiet ligger på Danmarks Tekniske Universitet, og det er nærliggende for studerende ved DTU at finde et værelse på William Demant Kollegiet.


Der er kort fra William Demant Kollegiet til Lyngby centrum og Dyrehaven ligger kun 2 km. fra kollegiet. Tæt på William Demant Kollegiet ligger Lyngby Svømmehal, så du har gode mulighederne for at få dukkert i ny og næ. Transportforbindelserne til København centrum er gode - både via bus og S-Tog.


William Demant Kollegiet har 100 ens værelser i størrelsen 15 m2. Alle værelserne er forsynet med en fransk altan på første sal, og en dør ud til grønne arealer i stuen.


Der er antennestik til TV og radio, samt gratis Internetforbindelse. Husordenen er, at 25 værelser deles om 2 køkkener. I kælderen af kollegiet er der et større vaskerum med vaskemaskiner og tørretumbler - det koster et symbolsk beløb at benytte disse services.


Adresse:


William Demant Kollegiet
Akademivej 100

2800 Kgs. Lyngby


Det er et krav at man er studieaktiv for at kunne få lov til at bo på kollegiet. Ønsker du at skrive dig op til en plads skal du kontakte PKS
.nu, som står for administrationen af kollegiet. De tager sig også af eventuelle spørgsmål du måtte have.


Villum Kann Rasmussen Kollegiet
Villum Kann Rasmussen Kollegiet er lokaliseret tæt på Danmarks Tekniske Universitet, og mange af kollegiets beboere studerer på DTU. Der er plads til 84 beboere på Villum Kann Rasmussen Kollegiet, som er på 3 etager og inddelt i 3 boligblokke. Hver etage huser 14 værelser som er i størrelsen 36 m2, og er indrettet med 2 værelser af 12 m2, samt et lille køkken, toilet og bad. Der er antennestik til TV og radio på alle værelser, samt Internetadgang. Det er muligt at ringe gratis til alle DTU-kollegier via det interne telefonsystem. Ansøg om bolig her.


P.O. Pedersen Kollegiet
Kollegiet ligger i et fredeligt villakvarter ca. 2 km fra Lyngby Station. Afstanden til Danmarks Tekniske Universitet er ca. 5 km. Til Københavns centrum (Universitet, Handelshøjskolen, m.m.) er der ca. 12 km, hvilket med bus/tog svarer til 30 minutter. Endvidere kører der natbus til Lyngby station hver nat. Kollegiets adresse er: P.O.Pedersen Kollegiet Haraldslunvej 38 2800 Kgs. Lyngby


Kampsax Kollegiet
Kampsax Kollegiet er det største af de kollegier PKS administrerer med 521 enkeltværelser. Kollegiet blev opført på DTU's område i 1969-70. Den centrale beliggenhed på DTU's område giver gode forbindelser både til Københavns centrum og Lyngby. Til Lyngby er der busforbindelser med en transporttid på ca. 10 min. Vil man til Københavns centrum, er der forbindelse med motorvejsbusser i dagtimerne på hverdage (transporttid ca. 30 min). Om natten kører natbusserne tæt forbi kollegiet. Afstanden til Kongens Dyrehave er ca. 1 km. Kampsax Kollegiet Kollegiebakken 9, 2800 Kgs. Lyngby


Paul Bergsøe Kollegiet
Paul Bergsøe Kollegiet består af 352 enkelt- og 32 dobbeltværelser bygget op omkring fælleskøkkener i 2 etagers bygninger. Kollegiegrunden er indrettet, så der er grønne områder mellem de enkelte blokke. Kollegiet har sin egen park der grænser op til skoven omkring Mølleådalen, man kan således gå fra kollegiet gennem skoven og ud i Dyrehaven. Kollegiet ligger godt 16 km nord for København, og der er gode bus og togforbindelser til bl.a. Lyngby (15 min.) og Københavns centrum (30 min.). Der hører et billigt fællesvaskeri med til kollegiet. Desuden er der en kiosk og pizza/grill, hvor der kan købes mad og andre fornødenheder til en billig penge.
Bliv registreret på deres hjemmeside her.
Bergsøekollegiet Skodsborgvej 190 2850 Nærum


Andelskollegiet Kollegiebakken
Andelskollegiet Kollegiebakken er mellemstort kollegium, der ligger geografisk placeret på DTU-Campus og er meget eftertragtet hos studerende hos DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Du behøver ikke være indskrevet på DTU for at ansøge om en af de 75 attraktive andelslejligheder som er tilgængelige på Andelskollegiet Kollegiebakken. Lejlighederne er 1- og 2-værelses andelslejligheder, der har eget køkken, eget badeværelse med gulvvarme, bruser, samt vaskemaskine og tørretumbler. Der er mulighed for bredbåndsforbindelse til Internettet og lækre grønne områder tæt på.


Læs mere om Andelskollegiet Kollegiebakken