Platin Hair by Iben & Marlene

Hvis du er vild med lækkert og frisk hår, og du søger en frisør, som kan sørge for at du får netop dette, så er Platin Hair by Iben & Marlene netop noget for dig! Du finder Platin Hair by Iben & Marlene i København K på adressen Badstuestræde 15 i kælderen i indre by. Det er derfor super nemt at komme et smut her forbi, hvis du befinder dig i hjertet af København, idet salonen har en særdeles central placering. Hos Platin er det vigtigste, at kunden er i fokus - og dette vil du helt sikkert mærke, hvis du vælger at få en behandling her. Her er der både højt til loftet samt de har en rummelig atmosfære, hvilket vil sige, at alle er velkomne her i salonen. Så snart du træder ind i salonen vil du blive mødt af de smilende medarbejdere, som vil gøre alt hvad de kan, for at imødekomme dine ønsker og behov. Samtidig med de imødekommer dine ønsker, kommer de også med kompetent vejledning. Begge frisører har de 4-årige frisøruddannelse, og hermed er du sikret at kvaliteten på din behandling er i tip. Derudover er de altid opdateret indenfor de nye tendenser og moderne teknikker indenfor frisørverdenen.


 


Deres høje faglighed gør at de altid kan tilbyde dig service af en høj kvalitet, hvilket også afspejler sig i deres produkter. 


 


Du skal vælge salonen på grund af deres store udbud af services, som blandt andet består af dameklip, herreklip, børneklip, makeup og hårfarve. Derudover er den særdeles centralt, så det er nemt at komme forbi salonen. I salonen har de en stor grad af kreativitet, som både kommer af deres nationale og internationale erfaringer. Derudover har de fokus på markedets bedste produkter, hvilket gør, at du er sikret det bedst mulige resultat.


 


Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du besøge Platin Hair, hvor Iben og Marlene vil tage godt imod dig.