Petit Coiffeur Aps

Er du på jagt efter en ny frisør i Aalborg, så kan det være, at Petit Coiffeur Aps er noget for dig! Petit Coiffeur Aps i Aalborg er en lille hyggelig salon. Her bliver der lagt vægt på at yde en god og høj faglig service. Helt konkret ligger salonen placeret på Kastetvej 58, som ligger i Aalborg Vestby. 


Petit Coiffeur er en hyggelig og lille salon i Aalborg, der er oplagt for den unge studerende, som ønsker at komme til en frisør, hvor prisen er studievenlig, men hvor servicen stadig er høj. Her er der rabatter, der virkelig kan betale sig at tage et nærmere kig på!


I salonen er du i centrum. Anja hos Petit Coiffeur gør sit bedste for, at du bliver tilfreds og glad for din nye frisure. Du kan derfor læne dig roligt tilbage i frisørstolen, mens hun gør sit arbejde. Under din behandling har du mulighed for at nyde en kop kaffe, the eller lignende, som er en ekstra lille service, der er med til at gøre hele oplevelsen en tand bedre. 


Hos Petit Coiffeur Aps er der gratis parkering i alle sidegaderne i nærheden af salonen, og hvis du kommer med offentlig transport, så holder bybussen også tæt på salonen.