Pet Shop Boys til Roskilde Festival

Pet Shop Boys til Roskilde Festival

PET SHOP BOYS (UK) er et af musikhistoriens mest slidstærke makkerpar. 50 millioner plader har forsanger Neil Tennant og lydtroldmanden Chris Lowe solgt. Få andre kan få så tilgængelig, men samtidig dybt seriøs synth-pop ud af det forvirrende storbyliv og den svære kærlighed. Deres fortsatte relevans er i år blevet beseglet af en ærespris til Brit Awards for et livslangt bidrag til landets musikscene, derudover har de just udgivet deres 11. album – Yes – fuld af knastørre tekster og iørefaldende melodilinjer. Roskilde Festival har en helt speciel plads hos duoen: Det var her, de gav deres første festivalkoncert tilbage i 1997.

M. WARD (US) er en amerikansk singer-songwriter, der i sangskrivning og inspiration trækker heftigt på patinerede genrer som country, blues og folk. Hans varme og smådrævende vokal er med til at give gamle sangtraditioner nyt liv i en indpakning, som appellerer til fans vokset op med indie og alternativ musik.

MIKAEL SIMPSON & SØLVSTORM (DK) formår at gøre sange om isolation og melankoli til en udadvendt og ligefrem festlig koncertoplevelse. Efter koncertvirksomhed med Trentemøller er den alsidige popmusiker nu klar til selv at genindtage spotlyset – med nyt kritikerrost album og backingbandet Sølvstorm i ryggen.