Per®

Per®

Hvis du søger kvalitet og en individuel behandling er det en frisør aftale ved en af Pers saloner i Århus, du mangler.


Frisøren med det simple og let genkendelige navn ”Per” består af et kreativt team af frisører, der sælger sig selv på, at de sætter kvalitet, personlig betjening og behandling i højsædet. Her er der ingen stress, fordi hår tager tid, og hos Per tager de den tid, det behøver.


De lægger således vægt på at du får den individuelle behandling, hvor du virkelig mærker, at det er dig, der er i højsædet. Deres frisører sørger således for, at du bliver og hørt og får kyndig vejledning og behandling.


Efter din behandling i salonen, sørger de videre for, at du fortsat kan opretholde din nye frisure ved at give dig gode råd om videre pleje af håret.


 Salonens to afdelinger består af hver deres talentfulde team, der hele tiden sørger for at være opdateret indenfor de nyeste trends ved jævnligt at deltage i kurser omkring de nyeste trends.


Hos Salon Per bruger de prisdifferentiering i salonen, alt sammen baseret på erfaring. Det vil sige, at prisen variere alt efter hvem der behandler dig. Der er 5 forskellige kategorier: Art Director, Manager, Top Stylist, Stylist og Junior stylist. På salonens hjemmeside kan du læse mere om kategorierne, salonens specialiteter, forskellige teams, priser og meget mere.