Pepitos Pizza og Grillhouse

Pepitos Pizza og Grillhouse

I Åbyhøj ligger Pepitos Pizza og Grillhouse, der er et hyggeligt pizzeria med søde og imødekommende medarbejdere. Her får du et stort udvalg af skønne pizzaer, hjemmelavede burgere, lækre pitabrød og Pepitos egne retter, som blandt andet tæller chili con carne og retten fire årstider med kebab, hjemmelavet bøf, tzatziki, salat, creme fraiche, oregano og pitabrød.


Du finder Pepitos Pizza og Grillhouse på Silkeborgvej 235 i bydelen Åbyhøj, ikke langt fra den Gamle By og Aarhus Universitetshospital. Pepitos Pizza og Grillhouse laver pizzaer med lækre tynde bunde, men for 5 kr. ekstra, kan du få dobbelt bund, hvis du har lyst til det. Deres glade smiley sikrer en høj kvalitet og gode råvarer.


Menukortet hos Pepitos Pizza og Grillhouse er stort, spændende og varieret, her finder du noget for enhver smag. Deres lækre specialiteter er lige til at få tænderne til at løbe i vand. Prøv f.eks. Pepitos I, som er en smagfuld ret med basmatiris, saffron, kebab, tomatsauce, salat og creme fraiche til 70 kr. eller deres special ret med 2 stk. bøffer, kartoffelskiver, tzatziki, bearnaise, salat og pitabrød til 80 kr. Deres trofaste kunder fremhæver også de utroligt sprøde og lækre kartoffelbåde, som er skønt tilbehør til de forskellige retter. En kombination af lækre retter, gode priser og kanon god service får mange kunder til at komme igen hos Pepitos Pizza og Grillhouse. 


Om du mangler mad til frokost, eller du bliver sulten midt om natten, så kan Pepitos Pizza og Grillhouse hjælpe dig. Der er nemlig ingen grund til at sulte og vente til næste morgen, Pepitos Pizza bringer nemlig ud hver dag fra kl 11 og helt indtil kl 04:00 i hverdagene, fredag lørdag indtil kl 05:00 og søndag til kl 03:00. Der er også mulighed for afhentning, hvis man alligevel er i området, hvor det søde personale står klar til at tage imod din bestilling.