Penthouse

Penthouse

Penthouse er en af Københavns førende natklubber, som i dén grad lever op til sit navn! Penthouse minder mest af alt om en kæmpe luksuslejlighed i som du finder i verdens største metropoler. Her vil du opleve en storslået udsigt, som løbende bliver skiftet, så udsigten aldrig forbliver den samme. Oplev f.eks. skylines fra New York, Berlin eller London.

Inspirationen er hentet fra de helt store udenlandske klubber, fra en tid, hvor stil og klasse var afgørende!

Penthouses vision er klar! Alle skal have en fantastisk oplevelse, i omgivelser som man ikke ser mange andre steder i Danmark. Servicen er i topform, og personalet er specielt trænet til, at kunne servere cocktails & drinks med perfektionisme. Uanset hvem du, og hvor du kommer fra bliver du behandlet som en stjerne - her er dog ingen fine fornemmelser, alle der vil have en fantastisk natklub-oplevelse er mere end velkomne. Du kan roligt stille store krav til din aften på Penthouse - her kommer der ikke til at mange noget!

Musikken er et kapitel for sig selv på Penthouse, som er kendt for som en international houseclub, og derfor ofte tiltrækker de helt store navne i branchen. Hver weekend finder du nye internationale navne, som bliver bakket op af husets egne DJs. Her spilles tidens helt store hits, som bliver krydret med de absolut bedste club-/house remixes, tilsæt funky og uplifting house musik og ikke mindst de helt store clubklassikere - og du har rammerne for en fest sjældent set!

På Penthouse kan du komme som du er, uanset om du er til smoking & jakkesæt, smart og hipt, eller noget helt andet. Det forventes dog, at du gør noget ud af dig selv og din påklædning, uanset type. (Joggingtøj mv. er dog ikke tilladt). Du skal være 18 år for at komme ind til den helt store fest. 

Bliv festens midtpunkt og hold din fest som en ægte VIP!Bestil bord online


Adresse

Nørregade 1
København


Kontakt info

Telefon: 3311 7478
E-mail: laila@penthouse.nu


Åbningstider

Natklub:
Fredag & Lørdag 23.00 - 05.00

Kontortid/Bordbooking
Mandag-fredag 12.00 - 14.00


Website

Penthouse's websitePenthouse
Penthouse
Penthouse
Penthouse