Penge til alt det sjove - Spar penge når du studerer

Penge til alt det sjove - Spar penge når du studerer

Dette er sponsoreret indhold 

Når du flytter hjemmefra, og begynder at studere, så er penge for rigtig mange et større problem, end det før har været da de boede hjemme. Man skal betale forsikringer, købe møbler og købe dagligvarer ind, som man ikke selv stod for før i tiden. Der er rigtig mange ting, som før blev ordnet af forældrene, som nu er ens eget ansvar, og derfor kan det for mange være rigtig svært at skabe et overblik over økonomien. Men der er nogle gode råd at hente, når det handler om at spare penge, så der også er penge til alt det sjove som studietiden byder på. 

Spar penge på dit mobilabonnement 

Et rigtig godt råd er at undersøge hvor du kan få det billigste mobilabonnement. Mange overtager bare det samme teleselskab, som de før har haft da boede hjemme, men det er ikke altid den billigste løsning. Mobilabo.dk er en tjeneste, der gør det muligt for dig at sammenligne de mobilabonnementer, som er tilgængelige for dig. Det smarte er, at du indtaster de betingelser, du har for dit abonnement, og så finder hjemmesiden, de abonnementer, som kan tilbyde dig dine ønsker. Det kan for eksempel være, at du rigtig gerne vil have meget data, men at du ikke foretager særlig mange opkald, og derfor ikke behøver så meget taletid. Det kan også være, at du bare må have fri tale fordi, at du snakker rigtig meget i telefon og ikke vil begrænses af et maks antal timer, du kan snakke for om måneden. På den måde bliver dine ønsker omsat til de mobilabonnementer, som lever op til dine krav. Herefter kan du så undersøge, hvad der er billigst eller mest fordelagtigt for dig, og derefter vælge et godt og billigt mobilabonnement, hvor du har styr på både priser, og alt hvad der hører med til abonnementet. Så slipper du for forvirringen over, hvad du egentlig kan gøre med dit mobilabonnement, og hvor mange penge du giver for det. 

Køb genbrugsmøbler 

Når man flytter hjemmefra, og er studerende, så er der for de fleste ikke råd til alle de lækre nye møbler, som der er på markedet. Men går du i din lokale genbrugsbutik, så er der ofte nogle fede og anderledes møbler at finde. Og genbrugsmøbler er ofte både billige og også billigere end de tilsvarende møbler, som du kan finde i diverse møbelforretninger. Også tøj i alle afskygninger kan findes til rigtig gode penge i genbrugsbutikker. Du kan for eksempel gå på udkig efter en lækker vinterjakke, så du ikke skal ud og bruge store mængder penge på en ny varm jakke. Også sko og tasker kan findes billigt i genbrugsbutikker. Og bare fordi, at det er genbrug, betyder det bestemt ikke, at det er dårlig kvalitet, eller at det ikke ser godt ud. Det er nemlig sådan, at det tøj der afleveres til genbrugsbutikkerne, bliver sorteret således, at alt der ikke kan sælges videre, fordi at det ikke længere er i særlig god stand, det bliver omsat til andet brug, eller bliver sendt videre. Så brug dette råd, og gå ned og lur i din lokale genbrug, om ikke der er nogle penge at spare og nogle lækre fund at gøre, som kan glæde dig både praktisk og økonomisk.