Parallels til Mac - Guld værd for Mac brugere!

Parallels til Mac - Guld værd for Mac brugere!

Hvis du er en af de mange med en Macbook, så er dette nok en meget interessant nyhed for dig. Alle kan blive enige om, at Mac's ser federe ud end PC'er og ting som opstartstid, og funktioner er meget bedre. Men de fleste savner også nogle Windows programmer og Windows generelt efter et skift til Mac.

Dette behøver ikke længere være noget problem. Firmaet Parallels har nemlig udviklet et program, der også hedder Parallels, som løser dette problem. Med Parallels kan du nemlig køre Windows sideløbende med Mac OS på din Mac. Med andre ord, så får du den fulde fordel ved både Mac og PC på en gang. Og alle de Windows programmer du måtte have betalt for kan nu bruges på din Mac.

Studenterguiden.dk testede Parallels på en Macbook, og det fungerer perfekt. Windows programmerne kører flydende og faktisk lige så hurtigt og godt som de Mac programmer, der var installeret. Med det i tanke kan man spare en del penge på programmer, idet programmer til Mac ofte er dyrere end til PC. Et godt eksempel er Microsoft Office, der til Mac koster flere hundrede kroner mere end til PC.

Parallels til Mac er gratis at prøve i fjorten dage. Hvis du så forsat vil have programmet, så koster det dig $79.99, men pengene er efter vores mening givet rigtig godt ud.

Du kan downloade en gratis prøve af Parallels til Mac og læse mere om programmet hos parallels-danmark.dk