Padel tennis er blevet populært blandt studerende!

Padel tennis er blevet populært blandt studerende!

Padel er blevet en virkelig populær sportsgren. Man kan vel nærmest sige at det er en sportsgren der er gået hen og er blevet moderne. Derfor er den selvfølgelig også blevet virkelig populær blandt studenterne som ofte er dem, der er med på moden. Udover at padel er blevet en virkelig populær sportsgren, så er den også forholdsvis ny. Du skal derfor ikke undre dig, hvis du ikke kender til sportsgrenen – her får du en lille forklaring på, hvad det er padel det er.


Padel tennis


I dag kalder man faktisk ikke længere padel for padel tennis, men det gjorde man tidligere. Derfor er der stadigvæk rigtig mange der kalder sportsgrenen for padel tennis. For at slå en ting fast så er padel og padel tennis altså en og samme sportsgren, hvoraf padel er det nye navn og padel tennis er det gamle navn. Mange mennesker forklare padel som værende halvtreds procent af alt det bedre fra andre sportsgrene med en ketcher og halvtreds procent sjov, adrenalin og hyggeligt makkerskab. Så når du spiller padel, så får du altså både brugt din krop og du får en masse ind på den sociale konto.


Det er en let sport at komme i gang med, da den ikke kræver voldsomt meget udstyr. Dette er også en af grundende til at den er blevet så populær blandt studerende. Det kræver ikke meget mere end et padel pat at komme i gang og du kan finde padel bat til studievenlige priser lige her. Det er dog ikke kun blandt studenter at sporten er blevet populær. Det er faktisk sådan, at sporten er gået hen og er blevet populær blandt mange forskellige befolkningsgrupper. Derfor er sporten i dag både populær i blandt de unge og de ældre og alle midt i mellem.


Hvordan kommer man i gang med at spille padel?


Det kræver ikke ret meget, at komme i gang med at spille padel. Du skal blot have købt dig et padel pat og lejet dig ind på en padel bane sammen med nogen du vil spille padel med eller imod. Padel kan spilles af både øvede, men også uøvede og personer med et handikap kan spille padel. Derfor er det en virkelig god sportsgren til alle typer af mennesker fordi den er så alsidig. Der kommer desuden også flere og flere padel baner op, rundt omkring i Danmark. Kender du endnu ikke til en padel bane nær dig, så hør i din lokale tennisklub, om de har en padel bane. En padel bane minder nemlig utrolig meget om en tennisbane, derfor er der mange tennisklubber der har omlagt en bane eller to til padel baner.


Hvilket udstyr kræver det at spille padel?


Er du helt ny i padel verdenen, behøver du blot et padel bat for at starte. Når du er blevet mere øvet og ved at padel er en sport for dig, så kan du anskaffe dig rigtig padel tøj og padel træningssko. Bolden i padel ligner meget en tennisbold men den er en smule mindre end den originale tennisbold. Padel bolde kan du købe samme sted som du køber dit padel pat, men ofte kan du også købe padel bolde der hvor du lejer en bane at spille på. En padel bane er lagt med kunstgræs, du skal derfor træne i rene indendørs sko, men behøver ikke en bestemt slags sko.