PLANT POWER FOOD

PLANT POWER FOOD finder du på Fælledvej 15 i København. Det er en vegansk restaurant med beliggenhed på Nørrebro, hvor du kan få lækre og sunde retter. PLANT POWER FOOD i København er noget for dig, der vil prøve noget lækkert vegansk mad, hvor du får mad af god kvalitet for dine penge. Smuk indretning, smagfuld mad og god betjening - hvad mere kan man ønske sig? 


Der findes mange restauranter i København, der serverer et stort udvalg af plantebaserede retter, og her er PLANT POWER FOOD ingen undtagelse. I hjertet af Nørrebro finder du PLANT POWER FOOD, og det er bestemt et sted, du bør se nærmere på, hvis du synes, at vegetarisk og vegansk mad lyder som noget for dig. Selvom du ikke bor i København, vil du hurtigt kunne finde PLANT POWER FOOD. Restauranten ligger bl.a. med gåafstand til Nørreport Station. 


Hos PLANT POWER FOOD bliver der lagt vægt på, at du får en god smagsoplevelse med et stærkt visuelt udtryk. Restauranten serverer både et stort udvalg af retter, når det kommer til brunch, frokost og aftensmad. De fysiske rammer er med til at skabe prikken over i’et for din oplevelse.


Fælles for retterne hos PLANT POWER FOOD er, at der virkelig er tænkt over hver enkelt detalje. Du kan vælge mellem bl.a. lækre pandekager til din morgenmad og et bredt udvalg af sandwiches, der er oplagte til en god frokost efter forelæsning på studiet. Derudover serverer PLANT POWER FOOD også tapas. Du kan vælge mellem en masse varme og/eller retter, og dermed tilpasse tapasbordet til dine præferencer. Endvidere finder du også nogle spændende hovedretter på menukortet, som du helt klart bør kigge lidt nærmere på. For at fuldende smagsoplevelsen, kan du tilføje en lækker juice eller kokos vand til bestillingen.
Du finder den fulde menu på restaurantens egen hjemmeside. Når det kommer til priserne o restauranten, så får du virkelig noget for dine penge, når du besøger PLANT POWER FOOD på Nørrebro. Her er der noget for alle, der kan lide vegetarisk og vegansk mad. Det er et oplagt sted at starte dagen med en god brunch, eller spise frokost med veninderne som pause fra shoppingturen. Og så kan det være, at du også får taget nogle flotte billeder, der egner sig til dit feed på Instagram, hvilket for mange kan være et stort plus i bogen.


Indretningen hos PLANT POWER FOOD er en fryd for øjet. Lyse farver og flotte planter er med til at skabe det helt rigtige udtryk for restauranten, hvilket er med til at gøre oplevelsen i restauranten til noget ganske særligt.


Den veganske restaurant, PLANT POWER FOOD, er også meget aktiv på de sociale medier. Du kan først og fremmest holde dig opdateret på restaurantens Facebook-side, hvor der bl.a. løbende blive postet flotte billeder af maden! Desuden vil du kunne via anmeldelserne på restaurantens Facebook-side danne dig et godt indtryk af, hvad gæsterne har fundet særligt godt ved deres besøg hos PLANT POWER FOOD.


Derudover kan du også følge med på Instagram, hvor æstetikken er i fokus. Du kan derfor også være sikker på, at din mund vil løbe i vand, når du besøger profilen. Smukke og farverige billeder pryder nemlig restaurantens Instagram-feed.


Hvis du er på udkig efter en restaurant i København, der serverer lækre vegetariske og veganske retter, der er smukt anrettet, så er PLANT POWER FOOD med stor sandsynlighed et sted for dig. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af lækre retter. Besøg stedet til brunch, frokost eller en god omgang tapas. Mulighederne er mange. Hvis du har lyst til at prøve noget nyt og spændende inden for plantebaseret mad, så er PLANT POWER FOOD et godt bud. Når det kommer til priserne, er disse også rimelige taget kvaliteten af maden i betragtning. Du kan skabe dig et godt indtryk af stedet via deres sociale medier. Endvidere giver PLANT POWER FOOD dig også tips på deres hjemmeside, hvis du er interesseret i at følge en mere plantebaseret kost derhjemme.