PARK Styling

Er du på udkig efter en ny frisørsalon, hvor frisørerne er passionerede, og har styr på det, de laver? Så er PARK Styling i Kolding en frisørsalon, som du bestemt bør kigge nærmere på. Her er dine lokker nemlig i trygge hænder. Du finder den smukke salon midt i hjertet af Kolding på Østergade 9.


 


Vi ved, det kan være svært at finde den helt rigtige frisørsalon. Den frisørsalon, der får dit hår til at se præcis sådan ud, som du ønsker det. Derfor anbefaler vi dig at kigge lidt nærmere på salonen PARK Styling i Kolding. Her finder du et team af meget dygtige frisører, der dagligt inspirerer hinanden med målet om at give deres kunder en skøn og professionel oplevelse i frisørstolen.
Når du træder ind ad døren i salonen PARK Styling, vil du først og fremmest blive mødt af et smilende personale, men også en smuk salon, hvor det er tydeligt, at der er blevet kælet for detaljen ved indretningen. PARK Styling er en smuk salon, og den stilede indretning er altså med til at skabe de perfekte rammer for en god frisøroplevelse. Det eneste du skal gøre, er at læne dig godt tilbage og nyde frisøroplevelsen med en kop økologisk kaffe, som frisørkæden nøje har udvalgt.


 


PARK Styling vægter det faglige niveau af deres frisører meget højt, hvorfor de fokuserer på en kontinuerlig uddannelse af deres dygtige frisører. I salonen lægges der altså bl.a. vægt på, at frisørerne er opdateret på de nyeste hårtrends, hvilket kun kommer dig til gode. Du møder altså et hold af passionerede frisører, hvorfor du hos PARK Styling er i meget trygge hænder.


Når det kommer til de hårprodukter, som salonen benytter, så kan du være sikker på, at PARK Styling udelukkende bruger produkter, der er skånsomme for dig og miljøet. Salonen har deres eget sortiment af produkter under mærket ’PARK’, og har et stort udvalg af forskellige typer produkter til forskellige hårtyper. Der vil altså i produktsortimentet være noget for enhver hårtype, uanset om du har meget langt hår, tyndt hår eller lider af hårtab.


Dét, der gør PARK Styling til en helt særlig salon, er, at salonen også vægter bæredygtighed meget højt. Dette viser frisørkæden gennem forskellige tiltag, hvor særligt deres eget returpantsystem er interessant. En tom emballage fra mærket PARK har nemlig en værdi af 20 kr., når den er tom. Disse 20 kr. får du altså retur, når du afleverer den tomme emballage i en PARK styling salon.

PARK Styling er en frisørsalon i Kolding, der lægger stor vægt på at værne om miljøet, og er en salon, som bestemt er noget for dig, der sætter pris på høj faglighed. Hvis du ikke har mulighed for at besøge salonen i Kolding, så findes der heldigvis også PARK saloner i en række andre danske byer. Heraf bl.a. Randers, Herning, Horsens, Vejle, Fredericia, Sønderborg, Odense og Holbæk. Hvis du ikke kan finde din by, så kan vi varmt anbefale dig at besøge salonens egen hjemmeside for at læse nærmere.