Optikstuderende i 2. praktikperiode

Arbejdsgiver: Louis Nielsen A/S

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Køge, Køge, Norden, Region Sjælland, Sjælland, Skandinavien, Øresundsregionen

Opslået: 25/01/2020

Ansøgningsfrist: 25/02/2020


Optikstuderende i 2. praktikperiode

Louis Nielsen A/S
Optikstuderende i 2. praktikperiode

Louis Nielsen A/S, Køge

Louis Nielsen A/S

Som optikstuderende giver vi dig en faglig stærk uddannelse, der kombinerer teori og teknik med det praktiske, og hvor du gennem din viden og dit talent skaber synlige forskelle for andre mennesker.

Dit møde med branchen og dit personlige og faglige udbytte under praktikperioden er altafgørende for dig og os. Vi sætter derfor en ære i, at have målrettet fokus på din faglige udvikling og har i hver enkelt butik en fast optiker som praktikansvarlig. Du får derfor altid svar og direkte faglig sparring fra en optiker.

Samtidig får du også del i vores faglige træningsprogram under praktikperioden, og ikke mindst, det nyeste synsprøveudstyr i hænderne. Du bliver trænet i at benytte Fundus-kamera og IOP til trykmåling, så du bliver helt fortrolig med brugen af disse. Begge dele indgår i vores Komplet synstest, som alle kunder modtager.

Louis Nielsen A/SSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk