Østerå Hairlounge

Hvis dit hår har brug for lidt ekstra kærlighed og forkælelse, så bør du gå til Østerå Hairlounge, som er en eksklusiv og moderne frisørsalon i hjertet af Aalborg. Østerå Hairlounge består af dygtige og veluddannede medarbejdere, som tager kurser i både ind- og udland for at være opdaterede og specialiserede i tidens trends. Østerå Hairlounges professionelle team er i rivende udvikling, og de sigter efter at blive de bedste indenfor branchen. Behandlingerne skræddersyes efter dit behov, så de passer lige præcis til dig. Østerå Hairlounge prioriterer god kundeservice, da de ønsker at give deres kunder en frisøroplevelse, som er helt unik.

Hvis du selv er perfektionist, så er det Østerå Hairlounge, du skal satse på. De har nogle af de mest dygtige og talentfulde frisører, som vil give dig en frisøroplevelse ud over det sædvanlige. I deres hænder vil du hurtigt mærke, at du er deres fokus, og der kæles for hver en detalje. Det er nemlig de små detaljer, som giver den perfekte frisure. De små detaljer skal udføres med stor perfektionisme og professionalisme, for at resultatet bliver godt. Du vil som sagt blive grundigt vejledt og rådgivet, så du er ordenligt klædt på, hvis du ønsker forandringer angående dit hår, uanset om forandringerne er store eller små.

Salonen er i sig selv et hyggeligt og afslappende sted at være. Den er en istandsat ældre hærskabslejlighed, hvor nyt og gammelt giver en lækker kontrast og skaber eksklusivitet. Der er en moderne indretning, som afspejler de behandlinger, som foregår, og den moderne indretning er med til at sætte rammerne for den eksklusive frisøroplevelse, som teamet bag ønsker at give deres kunder. Du kommer til at føle dig som en prinsesse i deres kyndige hænder.


Teamet af dygtige frisører og elever bidrager alle til at skabe en god stemning i salonen, hvor man som besøgende kan slappe af i luksuriøse omgivelser. Du kan nyde en lækker kop kaffe fra stempelkande eller te fra Kronen, og bare lade din krop slappe af til lyden af afstressende musik. Læn dig tilbage og nyd, at du mødes af fagligt dygtige frisører, som sammen med dig finder dit nye look, eller klipper spidserne til, så du bevarer dit gamle. Det er umuligt for dig ikke at føle dig som et nyt menneske, når du forlader Østerå Hairlounge.


Østerå Hairlounge ligger på Østerågade 4. 1. sal. Østerågaden er i forlængelse med Nytorv, som ligger i Aalborg Centrum. Der er altid liv her og god stemning, for ikke at tale om forskellige typer af arrangementer.