Øg selvtilliden på Midtjysk Efterskole

Øg selvtilliden på Midtjysk Efterskole

Midtjysk Efterskole tilbyder sine elever et efterskoleophold de sent vil glemme. Efterskolen tilbyder elever, der skal til at i 9. klasse at komme på et efterskoleophold, så de endnu engang får lyst til at lære og udvikle sig.

Undersøgelser viser, at et efterskoleophold kan have en stor betydning for den positive udvikling både fagligt og socialt. Eleverne kommer ud af sine trykke omgivelser, og har mulighed for at udvikle sig i løbet af efterskoleopholdet. En efterskole giver nye muligheder for eleverne, og ved at vælge 9’ende klasse på Midtjysk Efterskole, så kan det give ny energi til skolegangen for eleverne.

På Midtjysk Efterskole har vi stor erfaring med, at vores elever får det bedste efterskole år. Eleverne får venner for livet og en oplevelse, som de kommer til at tale om resten af livet.


Få et boost til selvtilliden

På Midtjysk Efterskole bliver alle set og taget seriøst. Hvis du vælger at komme i 9. klasse på efterskolen, så bliver du både bedre fagligt og socialt, og det er med til automatisk at booste din selvtillid. Vi vil altid åbne dine øjne for nye muligheder, som du slet ikke vidste eksisterede. Det er med til at styrke dig både i de fag, som du allerede er stærk i og i de fag, hvor der er plads til forbedringer. Vi har den tro at man altid kan lære af sine fejltagelser, og vi har tillid til, at du ønsker at gøre skolen til et godt sted at være.

På Midtjysk Efterskole behøver du ikke at frygte at du kommer til at kede dig. Dagene er fyldte med et godt, sjovt og spændende program. Alle eleverne på efterskolen er forskellige, og det bliver der også taget hensyn til, så de bliver mere motiverede af at gå i skole. Forskelligheden er dannende i sig selv, og den spændende dynamik bliver udnyttet i undervisningen og sociale sammenhænge. Find info her