Ny Tids Krop-terapi Risskov

Ny Tids Krop-terapi Risskov

Hos Ny Tids Krop-terapi Risskov er du og dit velvære altid i centrum. Indehaveren Gitte vil være din behandler og sørge for, at altid får den behandling, der passer dig og dine behov. Gitte har mange års erfaring i branchen og er uddannet massageterapeut, Registreret Alternativ Behandler og har desuden over 300 timers kurser bag sig. Bl.a. inden for Anatomi- og fysiologi, Sygdomslærekursus, diverse psykologikurser - kort sagt er du i sikre hænder!

Gitte er ikke kun uddannet inden for branchen men har også prøvet adskillige behandlingsformer på sin egen krop. Dette gør også, at du som patient er sikret den bedste og mest relevante behandling. I Gittes arbejde er hendes nøgle ord at kunne lytte, udvise nærvær og omsorg, og være en faktor der kan bringe positivitet og balance.


Ny Tids Krop-terapi Risskov kan hjælpe med mange forskellige lidelser. Det kan være fysiske lidelser eller lidelser af mere psykisk karakter. Sammen finder I den behandling som tager bedst muligt hånd om netop din situation.

Mange typer af behandlinger:


Terapeutisk massage
Her er tale om en massage der tager hensyn til de områder, hvor evt. lidelser befinder sig. Det kan være en skulder der driller, en musearm el. lign. Massagen kombinerer terapi, wellness og ikke mindst afspænding.

Helse-og afspændingsmassage

En behandling der har fokus på sundhed, velvære og fornyet energi. Massagen vil opleves som værende en helhedsorienteret kropspleje der giver fornyet. Book en tid, hvis du vil forkæle dig selv og dit sind.

Ayurvedisk massage

En massageform der stammer fra Indien og er en ældgammel teknik. Massagen opleves som værende livsgivende og afspændende, og hjælper din krop med øget mobilitet og fleksibilitet, lindre spændinger afstressende og ikke mindst antidepressivt.

Klangmassage-og healing
Massagen for dig som har en stresset hverdag og har behov for ekstra overskud. Denne type massage løser ofte hverdagsstress, hjælper til at slippe bekymringer og usikkerheder.


Bor du i Aarhus eller omegn og ikke føler dig helt på toppen kan Ny Tids Krop-terapi Risskov garanteret hjælpe dig. Uanset om det er en fysisk lidelse som f.eks. en sportsskade eller det er en lidelse af mere psykisk natur, så er Ny Tids Krop-terapi Risskov det oplagte valg.