Ny dansk mande blog

Ny dansk mande blog

Er du på udkig efter en god mandeblog, som kan give dig gode råd og vejledning om alt lige fra tips om skægpleje, gode råd om dating, hårfjerning eller historien om slipset, så læs med her – for der er en ny mande blog på markedet.

Blogfænomenet er ret udbredt i hvert fald blandt kvinder – og har været det i mange år. Men mande blogs er også ved at komme godt med, så hvis du er mand og mangler en god og spændende mande blog med brugbare råd og tips til mandens hverdagsliv, så får du et par tips her.

Du kan finde spændende emner så som:

  •       Hvordan flirter man
  •       Hvordan plejer man sit skæg
  •       Hvad skal man gøre, når man skal fjerne uønsket hår
  •       Gode artikler om f.eks. slipset historie.

Hop ind på Almandak og find masser af spændende indlæg. Her er alt, hvad du som mand har behov for at vide om livets små og store finurligheder. Og det gode er, at du også kan finde emner om gode drinks med rom eller hvilket grilludstyr, der er det bedste. Det behøver nemlig ikke kun at være din kone eller kæreste, der læser blogs med gode råd og fif til hjemmelivet. Du kan sagtens finde emner, som interesserer dig om alt lige fra Gear, Livsstil, Underholdning og gaver.

Du kan også finde tips om rejser til f.eks. Berlin eller gode film i biografen eller noget så simpelt som en gentlemans guide til online video dating. Det er næsten kun fantasien, som sættergrænser for, hvad en spændende blog til mænd skal indeholde.

Læs og følg den nye blog og få masser af underholdning og gode tips. Det mest fantastiske ved en blog er, at du kan læse den lige præcis, når du har tid og lyst. God fornøjelse!