Nouvelle

Nouvelle er en morgenmad- og frokostcafe beliggende midt i Odense by. Her er god kvalitet til gode priser en af de væsentligste ting, som de selv i cafeen lægger vægt på. Cafeen ligger placeret centralt i Odense på Pogestræde 31A.

Hos Nouvelle er det muligt at sammensætte sin egen brunch. Her ligger ejeren stor vægt på, at det er muligt at spise efter sin pengepung samt sin sult. Hvis man blot har en lille sult, kan du nøjes med nogle af de mindre retter, men er du derimod mere sulten og vil prøve lidt forskellige ting er dette også muligt, for at sammensætte din helt egen brunch med større udvalg, for at smage på de forskellige retter fra menukortet. Er man to eller flere afsted, kan man vælge at dele forskellige retter, og det er derfor en oplagt måde at nye sin brunch på, så man kan smage lidt forskelligt. På denne måde er det også muligt at gøre sit besøg i caféen ganske studievenligt, da du netop kan spise efter din pengepung, og blot vælge en af de mindre retter, hvis det er det man ønsker. På menukortet finder du både brunch og frokost, og du kan blandt andet vælge at nyde en egg benedict i deres hyggelige café.

I cafeen er der en rigtig hyggelig stemning og atmosfære. Der er fint dekoreret og rigtig fine omgivelser, hvilket gør det rigtigt hyggeligt at sidde her og nyde enten sin morgenmad eller sin frokost, enten i godt selskab med venner eller familie, eller blot nyde sit eget selskab. Her har du rig mulighed for at nyde din mad i lækre omgivelser, og atmosfæren er yderst hyggelig og hjemlig. 

Som tidligere nævnt har caféen god kvalitet til gode priser. Denne gode kvalitet gælder blandt andet god kvalitet kaffe, og derudover gode og økologiske råvare. Der sørges for, at der er god tilberedning af maden, samt at benytte sig af råvare for årstiderne, for at sikre den bedst mulige kvalitet. Derfor får du altså her god kvalitet til gode priser, hvor selv studerende kan være med.

Nouvelle har en lillesøster-cafe, som er kaldet Den Lille Smalle, som blandt andet serverer morgenmad hele dagen. Her er det den samme ejer, som ejer begge cafeer, og derfor deler cafeerne mange af de samme kunder, men principperne er lidt forskellige fra de to cafeer. Her i denne café er det, som ejeren selv påpeger det, mere måltidsagtigt, hvor det også er muligt at få frokostretter.

Her er det muligt at få gratis wifi, men du er i cafeen, som du kan få adgangskoden til i cafeen. Så ønsker du at nyde en kop kaffe, mens du sidder på din computer og arbejder, så er dette muligt for dig at gøre her med fri wifi. Derfor er stedet oplagt til dig som studerende, som mangler et sted at sidde og lave dine lektier i ro og smag. Eller måske du som studerende søger et sted, hvor du og din studiegruppe kan sidde og arbejde og nyde et lækkert måltid. Nouvelle er oplagt til flere begivenheder.

Ønsker du god kvalitet til gode priser, så besøg Nouvelle, hvor der findes noget til enhver smag og pengepung. Hvad end det er til en kop kaffe, at mødes med studiekammeraterne eller sidde og nyde et måltid mad med din familie, så er dette miljø yderst hyggelig og helt klart besøget værd. Her finder du både et udvalg af brunch, frokost og drikkevare, som du kan nyde i den hyggelige café.


Adresse

Pogestræde 31A, 5000 Odense


Kontakt info

hello@nouvelle.nu


Åbningstider

Tirsdag-lørdag: 09.00-17.00
Søndag: 09.00-16.00


Website

nouvelle.nu