Nordmarks Grill & Pizza

Nordmarks Grill & Pizza

Leder du efter lækker og nem aftensmad i Jyllinge, så skal du forbi Nordmarks Grill & Pizza. Her får du alt lige fra bagte kartofler med lækkert fyld, friske salater, delikate pastaretter med nybagt brød til herregårdsbøf med stegte løg og bearnaisesauce, chicken dipper og kebab ret.  


Nordmarks Grill & Pizza ligger Osvej Vest 89 i Jyllinge, ikke langt fra Roskilde Fjord. Her taler anmeldelserne sit tydelige sprog, en restaurant i absolut særklasse, med utroligt tilfredse kunder. Blandt andet fortæller kunderne, at leveringen er hurtigere end lovet, kvalitetspizzaer med masser af fyld og god bund, og at Nordmarks Grill & Pizza generelt er anbefalelsesværdig.


På det store menukort finder du mad til enhver anledning og humør, der er både saftige bøffer som entrecote og engelsk bøf, begge lækkert veltilberedt tilbehør. Til den lille sult finder du fx kinarulle, sprøde pommes frites og krydrede kartoffelbåde, og de klassiske pizzaer med sprød bund, de amerikanske deep pan pizzaer samt lækre burgere, er også værd at prøve. Pizzaen tropical med kylling, cocktailpølser og bacon er blandt kundernes favoritter, ligeledes er den indbagte calzone med skinke.


Det venlige personale hos Nordmarks Grill & Pizza står klar mandag til fredag kl 15-21 og lørdag og søndag kl 12-21. De hurtige bude leverer maden lige til døre, men man er også velkommen til af hente på Osvej Vest 89 i Jyllinge.