Nordic Hair

Nordic Hair er en hyggelig nordisk inspireret frisørsalon beliggende på hjørnet af Nedergade i Odense C.Salonen er forholdsvis ny og har kun eksisteret siden 2014 i en fantastisk beliggenhed i en af Odense gamle stræder. I Nordic Hair bliver hvert enkelt kunde sat i højsæde og forkælet til det yderste. Louise, der er ejer af salonen, ligger stor vægt på at holde sig opdateret inden for den nyeste mode samt tendenser. Louise har altid haft en stor passion for frisørfaget, og det kommer også til udtryk i hendes altid kreative og grundige klipninger. Du vil altid kunne slappe af, når du får en behandling hos Nordic Hair, fordi de fast sætter lidt ekstra tid af til dig.
Trods sin unge alder har Louise opnået store resultater, da hun tidligere har været konkurrencefrisør, hvor hun blev nummer 5 ved verdensmesterskabet. Du kan derfor med garanti være sikker på, at du får en top professionel behandling hvad angår det færdige resultat samt service.

Behandlingerne

I Nordics Hair er der både herre- og dameklip, som henholdsvis koster 336,- og 450,- for studerende. Derudover kan du også få farvet dit hår, få lavet extensions og retning af bryn og vipper.
En af Louises spidskompetencer er, at hun har en særlig specialisering inden for opsætning af hår til diverse fester. Så vil du være 100% tryg på din store dag, vil du ikke fortryde at vælge Louise som stylist. Hun laver altid smukt og elegant hår, og hun er altid god til at lytte til dine ideer og selv komme med input. Derudover har hun også en uddannelse som makeup artist, og hun kan derfor både tage hånd om dit hår samt ansigt, hvor hun har nemt ved at skabe et naturligt look, som passer til dig og dine ønsker.

Produkterne

Produkterne, som bliver forhandlet i salonen, er udvalgt med stor omtanke, så de ikke skader dit hår. De forhandler bl.a. med Topshelf4men, som er en skånsom produktserie imod huden og indeholder ikke parabener, parfume og sulfater.
Living Proof er en serie, som er bygget op uden sulfat eller silikone. Det sidste produkt er Organic Hair Spa, som er fremstillet med økocertificerede ingredienser.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte salonen, hvor du vil få svar med det samme. De giver dig en individuel rådgivning og vejledning, og du kan bestille din tid online eller kigge forbi salonen.