NiceBeauty

Er du på udkig efter en lækker salon, hvor der bliver kælet for detaljerne, og hvor medarbejderne er dygtige og professionelle? Så er NiceBeauty i Kolding et sted, du bør overveje at besøge. Her kan du vælge mellem et stort udvalg af lækre behandlinger, som bliver udført af veluddannede medarbejdere. Den flotte salon har sin beliggenhed i hjertet af Kolding, nemlig på Østergade 18. 


Når du træder ind i NiceBeauty i Kolding, vil du blive mødt af en flot salon, der er smukt indrettet med et væld af skønhedsprodukter, flotte blomster og stearinlys. Salonen er lys og rummelig, og den gennemtænkte indretning er med til at skabe de perfekte rammer for selvforkælelse. Det store udvalg af lækre skønhedsprodukter er et smukt syn for enhver beauty nørd.
Hvis du befinder dig i Kolding, og blot er på udkig efter nye produkter til enten hud eller hår, så er NiceBeaty altså bestemt et sted, der er værd at besøge. De har et kæmpe udvalg af skønhedsprodukter fra velkendte brands som f.eks. Moroccanoil, Maria Nila, Dermalogica, Kérastase og Rønsbøl. Det er et oplagt sted at komme, hvis man ønsker at forkæle sig selv eller sine nærmeste med en lækker behandling eller nye skønhedsprodukter.NiceBeauty tilbyder også et væld af forskellige behandlinger. Hvis du trænger til en ny frisure, hvor der bliver taget hånd om dine krav og præferencer, så er NiceBeauty et godt bud på en salon, der netop kan tilbyde dig dette. Her står salonens dygtige frisør nemlig klar til at give dig en god frisøroplevelse.
Du kan vælge mellem alt fra dameklip inklusiv vask og styling, formtøring og opsætning til toning/formpigmentering, helfarvning og den populære olaplex behandling. I fællesskab med den dygtige frisør, vil I sammen finde frem til, hvilken behandling dit hår har brug for.


Hvis dine negle trænger en kærlig hånd med en omgang CND Shellac, eller du har brug for en afslappende ansigtsbehandling, så giver NiceBeauty dig også muligheden for det. Salonen tilbyder nemlig også en række behandlinger inden for negle og ansigtspleje. I salonen vil der være en talentfuld negletekniker og en dygtig kosmetolog, der begge står klar til at give dig en skøn oplevelse.


Hos NiceBeauty går de ikke på kompromis med kvalitet, og derfor er det for dem en selvfølge, at frisørerne og kosmetologerne er veluddannede. Medarbejderne bliver derfor også løbende sendt på spændende kurser for at sikre, at deres kunder får den bedste oplevelse baseret på den nyeste viden og trends inden for branchen. Derfor vil enhver behandling være individuel, idet vi alle har forskellige behov og præferencer, når det kommer til hår, negle og hud. Medarbejderne vil altså gøre deres bedste for, at du får den individuelle behandling og rådgivning, der passer præcis til dig.


Trænger du til en smule selvforkælelse? Så kan vi varmt anbefale dig at besøge NiceBeauty i Kolding. Her bliver der taget hånd om den enkelte kundes behov. Stemningen i NiceBeauty er rigtig god, og når du træder ind ad døren, vil du blive mødt af smil fra det professionelle personale.