My og Holger

My og Holger er en frisørsalon, som du finder beliggende forskellige steder i Aalborg med mange dygtige frisører. Du finder blandt andet My og Holger i Aalborg på adressen Vingårdsgade 13. Deres i alt 3 saloner er alle placeret i hjertet af byen, hvilket helt klart fortæller noget om salonens popularitet. Ønsker du en ny og lækker frisure og befinder du dig i Aalborg, så skal du helt sikkert tjekke én af My og Holgers saloner ud.


 


My og Holger beskriver sig selv som Aalborgs hyggeligste frisør. Her finder du tre forskellige universer samlet under ét fælles navn, og i alle salonerne finder du samme priser. Derudover er fælles for alle tre saloner, at nøgleordet er kvalitet. Her vægter de nemlig kvaliteten yderst højt og at kunderne skal forlade deres saloner tilfredse med en ny, lækker frisure. Her kan du føle dig tryg, idet alle deres dygtige og kompetente frisører er yderst professionelle og vil gøre deres for at sørge for, at du får en frisure, som passer til netop dig og dine ønsker.


 


Du finder også salonen på Instagram. Her deler de blandt andet billeder af deres kunders flotte resultater, billeder fra deres hyggelige saloner, nyheder og meget mere. Hvis du er interesseret i salonen, er det helt sikkert fordelagtigt for dig at tjekke deres profil på dette sociale medie ud.


 


Stedet er helt sikkert SU venligt, og du kan få et herreklip fra 175 kroner og et dameklip for blot 275 kroner. Dette er helt sikkert priser, hvor studerende kan være med. Derfor er My og Holger oplagt til dig som studerende som ønsker at besøge en hyggelig frisør, som vægter kvaliteten højt, men samtidig ikke ønsker at ruinere budgettet. Priserne er ganske fornuftige, og ønsker du at tjekke den fulde prisliste ud, kan du finde denne her. Derudover kan du også her finde en liste over deres forskellige behandlinger. Hvad end du skal klippes, farver, styles, have lavet balayage eller noget helt andet, så kan du få lavet alt dette her.


 


Hvis du søger en frisør, hvor du kan blive klippet til gode priser og med et godt resultat, så er My og Holger i Aalborg helt sikkert stedet for dig.