Mumbai Café


Er du vild med indisk mad? Så er Mumbai Café i Aalborg helt sikkert noget for dig. Restauranten åbnede tilbage i 2012, og er derfor den første indiske restaurant i Aalborg. Her finder du både et autentisk menukort og eksotiske lokaler, hvor du får følelsen af en stemningsfuld indisk restaurant, så snart du træder ind af døren. Du får indtryk af en autentisk indisk stemning med både duftene af krydderier fra køkkenet og den indiske indretning. Du finder Mumbai Café beliggende på adressen Kjellerups Torv 1 i centrum af byen.

Hos Mumbai Café har de helt styr på de grundlæggende køkken principper, hvor de har valgt at indarbejde deres egne krydderi kombinationer, marinader og Tandoori ovn. Dette sørger for at maden har en unik og fantastisk smag. I køkkenet hos Mumbai Café er der stor kærlighed til mad som er lavet fra bunden, og der er bibeholdt respekt for gode råvarer. På denne måde mener restauranten, at kvaliteten og ægtheden af maden kommer frem.

Kokken i køkkenet hos Mambai Café har rødder i det grundliggende Indiske køkken. Derudover har han en stor erfaring fra indiske restauranter i Irland, og på denne måde har han tilpasset de indiske retter til den europæiske smag. Hvis du er vild med stærk mad er det dog muligt at få maden “uden tilpasning”, hvilket betyder, at du blot skal bestille maden “Indian Spiced”.

Du kan altid være sikker på at få god mad hos Mumbai Café, idet de her anvender de bedste råvarer som bliver tilberedt med indiske krydderier. På denne måde får du god mad lavet på friske råvarer og autentiske smag.

Der er rig mulighed for at spise efter dine madpræferencer hos Mumbai Café, hvis du eksempelvis er vegetar eller veganer, da mange af deres retter er enten veganske eller vegetariske.

Tag dine studiekammerater under armen og besøg Mumbai Café i Aalborg. Hvis I hellere ønsker at nyde maden derhjemme, er dette også muligt, da I kan købe take away hos Mumbai Café.
Adresse

Kjellerups Torv 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 41 22
Email: mumbai@azzurra.dk


Åbningstider

Alle dage: 17.00 - 21.00


Website

azzurra.dk/mumbai-cafe/