Matcha Bar

Hvis du er vild med superfoods og sunde alternativer, så er Matcha Bar helt sikkert noget for dig. Alt hos Matcha Bar i København er vegansk, så hvis du er vegetar eller veganer er der helt sikkert mange ting for dig. Hvis du blot er interesseret i superfoods eller plantebaseret muligheder, så er Matcha Bar også et sted for dig. Du finder Matcha Bar beliggende på adressen Kongens Nytorv 13 på 2. etage inde i Magasin Du Nord.


 


Hos Matcha Bar eksperimenterer de med verdens sundeste superfoods og de anvender matcha-tea direkte fra Japan. Baren åbnede først på Vesterbro, men er sidenhen flyttet ind i Magasin. Her har de skabt en oase i Magasin med bambus, organisk træ og smukke tæpper, hvilket helt sikkert er med til at skabe en enestående atmosfære og stemning, som du ikke finder andre steder. Viben fra stedet minder om bohemian og her tilbyder køkkenet det, de selv beskriver som det bedste og fineste veganske mad i København.


 


Her bliver alle vegetarer, veganer og madelskere tiltrukket fra hele København, da Matcha Bar er helt enestående. Med udsigt over København på Kongens Nytorv er det helt sikkert ikke en dårlig placering at spise sit økologiske, veganske og fantastiske måltid serveret med en matcha latte eller en matcha te. Her anvender de økologiske råvarer, som sikrer, at kvaliteten af maden er i top. Alt er lavet fra bunden med gode ingredienser, hvilket er med til at sikre en fantastisk spiseoplevelse.


 


Hos Matcha Bar elsker de mad og gode ingredienser, og de står klar til at servere et fantastisk måltid mad til dig og dine venner i deres fantastiske omgivelser. Hvad end du blot søger en grøn te, en matcha latte eller måske et måltid mad, så finder du dette hos Matcha Bar hos Magasin Du Nord ved Kongens Nytorv i København.