MarieTherese

På Frederiksborggade, kun 300 meter fra Nørreport station, finder du den økologiske salon MarieTherese. Her er det økologien og din sundhed der er i fokus. Nu kan du få ordnet lokkerne, og stadig tænke på miljøet i mens du nyder hovedbundmassagen. Win win!

Grøn Salon


MarieTherese er blevet certificeret som Grøn Salon, så du er garanteret den sundeste behandling af dit hår. Som Grøn Salon må man kun benytte produkter der er godkendt af Energitjenesten, så du er sikker på sunde produkter der er testede, bæredygtige og miljørigtige, uden allergifremkaldende stoffer. Her får du et flot og sundt hår, uden dårlig kemi der knækker spidserne. Gør dit hår glad, og få en økologisk behandling. Hos MarieTherese holder de meget af det københavnske miljø, og prøver så vidt muligt at købe lokalt. De foretrækker danske varer, og har derfor valgt populærere mærker fra, for at undgå den forurenede transport.  


 


Økologi og sundhed


Hos MarieTherese har de økologi helt ind i hjertet, og dette ses ikke kun i deres arbejde. Salonen er malet med Svanemærket maling og håndklæderne bliver vasket i energibesparende maskiner – alt tæller, når det gælder om at være god ved miljøet. Når du træder ind i den skønne salon, står de venlige frisører klar til at guide dig igennem hårets verden. Uanset om du er til det gode gamle, eller der skal ske noget helt nyt, så skal du nok få gode råd til en sundere livsstil for dit hår. Så snart du har sat dig i en af de komfortable stole i salonen, bliver du budt på en dejlig kop kaffe eller the, som selvfølelig også er økologisk. Det er også muligt at nyde et frisk stykke frugt, som både er lokalt og økologisk, så du undgår gift og kemikalier. Så hvis du vil have danske produkter, økologi, og lækkert hår, så skynd dig ned til MarieTherese til en omgang grøn forkælelse.