Madam Hair

Madam Hair

Siden 1984 har Madam Hair været solidt placeret på Hasseris Bymidte 7. Siden da, har salonen været kendt for sin altid hyggelige og rare atmosfære, og enormt kreative og ikke mindst professionelle behandlinger. Ud over mødet med det altid smilende og glade personale, er det vigtigt for personalet hos Madam Hair i Aalborg, at du ikke føler dig som en kunde, men derimod som en gæst, der er klar til et resultat i særklasse.


For at skabe det rigtige resultat, som du er tilfreds med, er det dygtige personale naturligvis fokuserede på dig og dit hår. En god snak om netop dig og dit hår, og ikke mindst forventninger til behandlingen er afgørende - og det er meget karakteristisk hos netop Madam Hair.


Book din næste tid - husk der er rabat!


Netop via dialog hjælper det professionelle personale til med, at du får det hår, du ønsker – til dagligt og til særlige lejligheder. Det er vigtigt for dem, at du ikke blot er glad for dit hår, når du forlader salonen, men også i hverdagen. De ser også frem til, at du kommer igen - Madam Hair samler på glade kunder!


Som frisør skal man konstant følge med tidens trends, derfor holder frisørerne hos Madam Hair sig altid opdateret, og dele af personalet underviser endda andre frisører i hårfarvning, produkter, håropsætning mm. Hos Madam Hair bliver du altid behandlet med den nyeste teknik, om det er inden for farvning eller kurbehandling, som f.eks. olaplex, eller påsætning af extensions, kan du altid forvente en super professionel behandling.  


Gør som de nedenstående og meget tilfredse gæster i salonenBOOK TID HER!


Lene Brokdorff Winther”Man kommer ind, sætter sig i stolen og mærker straks den hyggelige atmosfære. Der ydes altid god vejledning og frisørerne er professionelle. Det er fantastisk HVER gang - og jeg går altid derfra med et smil på læben”


Ane Bager Korsbro – ”Uden tvivl Aalborgs bedste frisørsalon - I love it! :) God stemning, dejligt personale og lækker kaffe - så bli'r det ikke bedre ;)”


Der er ingen tvivl om, at du er i gode hænder når du besøger Madam Hair, og vi på Studenterguiden.dk kan varmt anbefale et besøg hos Madam Hair midt i Aalborg. De flotte anmeldelser af salonen taler sit tydelige sprog, og de smilende frisører glæder sig til at møde dig og dit hår, så der er ingen grund til at vente!