MIPE CPH

MIPE CPH

Et stenkast fra Strøget ligger MipeCPH. De to piger Mille og Pernille, som har lagt navn til salonen byder dig velkommen når du kommer ind og skal have sat frisuren på plads. Den nye salon, som startede op i 2016 har nogle erfarne frisører og stylister bag sig.

Mille er uddannet makeup artist hos Anja Laursen og har stor erfaring med brude og langthårsopsætning, hvilket betyder at hun ofte er ude af huset om lørdagen, hvor de fleste bryllupper holdes. Derudover har hun fuldstændig styr på de moderne trends, makeup og selvfølgelig klip.


Pernille har vundet flere priser i farvning, blandt andet DM i 2014 og 2016. Hvis der er nogen der ved noget om farver, så er det Pernille. Udover konkurrencerne og den daglige gang i frisørsalonen har hun også deltaget som stylist og frisør på en del forskellige film, tv- og modeshows. Pernille er desuden uddannet makeup artist hos Nicci Welsh.


Du kan booke en tid hos Mille eller Pernille her


Kig ind forbi den charmerende og hyggelige salon, når du alligevel er ude og shoppe på Strøget. De friske piger byder også gerne på en kold øl fredag eftermiddag. Der er ofte fest og ballade, men du tages altid seriøst. Det er bare så smittende et humør at du kun kan smile fra du kommer til lang tid efter du er gået igen over det lækre hår og den gode stemning du har fået. Følg også deres Instagram og Facebookside for at se hvad de ellers har af spændende tilbud og arrangementer.
* Det er bedst at bestille tid i god tid, for at sikre dig at de ikke er ude af huset til et bryllup.
** Ønsker du en behandling skal du forvente et tillæg på 99 kr.


Book din tid med studierabat allerede nu!


Hvis du skal giftes, så er det helt sikkert det rette sted at tage hen. Du kan få påsat ekstra hår til lejligheden, som bliver siddende og holder rigtig længe. Hvis ikke du har mulighed for at komme ned i salonen, så kommer Mille eller Pernille gerne forbi og lægger din make up og sætter dit hår til den store dag.


Studenterguiden.dk anbefaler at du besøger salonen næste gang du er ude og shoppe på Strøget, da det ligger lige ved siden af. Husk på at der er 10% studierabat og i forvejen studievenlige priser. Mille og Pernille er professionelle og har mange års erfaring i brudehår og farvninger. Det er ikke kun kvinder, der bliver klippet hos MipeCPH. Hvis du er mand kan du enten få trimmet skægget, farvet håret eller sat en helt ny frisure. Du vil blive overrasket over hvad der gemmer sig under parykken.Bestil tid til din makeover her