Louis Burger

I København findes der et stort udvalg af steder, hvor du kan få lækre burgers. Derfor kan det være svært at finde netop det burgersted, som passer oplagt til dig. Hvis du er vild med amerikanske burgere, så er Louis Burger måske netop stedet for dig! Her sørger de for, at du altid får god service og en god oplevelse som kunde. Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg Louis Burger i København på adressen Istedgade 42B.


Hos Louis Burger er alle deres burgers lavet ud fra gode råvarer. Dette er med til at sikre, at du får en smagsoplevelse, som du ikke vil glemme. Den centrale placering gør det nemt for dig at komme et smut forbi til en lækker burger. Hvad end du befinder dig i København, eller kommer længere fra, er det nemt at komme forbi. Placeringer er nemlig kun et par minutters gang fra Hovedbanegården, så placeringen er helt sikkert ikke en undskyldning for at komme forbi og smage deres lækre burgers.


Stedet er opkaldt efter Louis Lassen, idet de gerne vil hylde ham, da de hævder, at han skulle have opfundet burgeren. Louis Lassen var en dansk smed fra København, som immigrerede til USA i 1886. I USA havde han en madvogn, hvor i starten solgte blot smør og æg. Senere etablerede han caféen Louis Lunch i New Haven. Ifølge Louis Burger blev burgeren opfundet her, idet en stamgæst besøgte caféen og bad Louis om at lave en frokost, som han kunne tage med. Derfor lagde Louis en flad kødbolle mellem to stykker toastbrød og satte den opfindelse på menukortet. Dette er i dag udviklet sig til burgeren, som vi kender, og selv amerikanerne mener altså, at det er danskeren, der opfandt burgeren!


 


Ønsker du at se billeder af de lækre burgers hos Louis Burger, skal du helt sikkert følge med på deres Instagram. Her deler de nemligt jævnligt billeder af deres lækre og saftige burgers. Dette er helt sikkert med til at få dit mundvand til at rende. Derudover deler de også fordelagtige tilbud her, hvilket helt sikkert er en fordel at følge med i, hvis du ønsker at spare nogle penge.


 


Hos Louis Burger beskriver de deres mad som kvalitet, simpelt og til enhver smag. Er du vild med en hamburger og cheeseburger med lækkert kød af god kvalitet, finder du dette her. Er du derimod til kylling, så kan du også få en lækker kyllingeburger. Hos Louis Burger er kødet  desuden 100 % dansk - født og opvokset i Danmark og slagtet i Danmark af et dansk slagteri.


Er du vegetar eller veganer, arbejder Louis Burger i skrivende stund på, at udvikle nye og spændende muligheder for dig! Derudover lover de, at du får serveret sprøde fritter, kolde drikke og dip til en overskuelig pris.


Stedet er yderst studievenligt, idet priserne er helt fair. Du får altså en god burger, gode fries, lækkert dip og kolde drikkevare til billige penge, og derfor er Louis Burger et oplagt sted at spise ude for dig som studerende. Du får nemlig deres frokostmenu for blot 59 kroner mandag til fredag fra 11.00 - 15.00, hvilket helt sikkert er en billig og lækker frokost, som de fleste studerende har råd til. 


På menukortet finder du de bedste burgere, som serveres hos Louis Burger. Du kan vælge imellem en cheeseburger kaldet Louis Burger, en dobbelt cheese burger kaldet Dobbelt Louis, en kyllingeburger, en vegansk burger samt en Louis Original, som altså er lavet på to toast brød frem for en burger bolle, som den først blev lavet af Louis Lassen. Du kan vælge at købe deres burgers alene eller som menu. Til menuen får du deres lækre fritter, som er lavet sprøde med parmesan ost og paprika. Derudover kan du vælge en god dip til dine fritter, som enten er almindelig mayo, Louis mayo, chilimayo eller ketchup.


I skrivende stund har Louis Burger 4.6 stjerner ud af 5 mulige på deres Facebook side. Denne flotte score er på baggrund af den gode smag, som bliver beskrevet som saftig, snasket og lækker. Derudover bliver servicen i restauranten også rost, samtidig med at folk beskriver, at det er god mad til billige penge.


 


Hvis du som studerende søger et sted, hvor dig og dine studiekammerater kan komme ud og spise uden at tømme kontoen, så er Louis Burger helt sikkert det oplagte sted for det. Særligt hvis I er vild med lækre og juicy burgers, som bliver rost af deres kunder. Deres centrale placering på Istedgade gør det nemt at komme et smut forbi, hvad end du er i bil, på cykel eller med offentlig transport. Hvis du ikke er helt overbevist endnu, kan du med fordel tjekke deres sociale medier ud i form af deres Facebook side, deres Instagram eller måske deres hjemmeside. Bor du ikke i København, arbejder Louis Burger også på, at du snart kan nye de lækre burgers andre steder i landet.