Lejlighed med stuklofter i København?

Lejlighed med stuklofter i København?

Har du købt en ældre lejlighed eller deler en herskabslejlighed i København er der stor chance for at der er stuklister og stuk rosetter i loftet. Det er noget af det der skaber charmen ved at bo i storbyen og særligt i det indre København. Så kan det godt være at toilettet er et tidligere kosteskab, da man ikke havde toiletter indendørs i gamle dage. Men har du stuk i stuen så giver det lejligheden et helt særligt look, som er meget eftertragtet og som blandt andet gør at huspriserne stiger. Faktisk ligger de i gennemsnit omkring 11% over gennemsnittet. Du kan finde en lejlighed med stuklofter her.

Hvis du er knap så heldig med din lejlighed og den bare var et fund til prisen, men du gerne vil have lidt mere charme i stuen eller hvor du ellers synes der trænger, så kan du købe nogle fodlister, væglister eller loftlister på nettet, så du kan udsmykke din lejlighed til at se ældre ud end den er.

Det vil øge værdien når du flytter derfra igen og skal sælge den. Det giver dog ikke helt mening at sætte stuklofter op i en lejlighed, hvor omgivelserne ikke passer til, så du skal nok ikke investere i det, hvis du bor i et lejlighedskompleks fra 60’erne eller 70’erne. Men alting har en retro periode, så mon ikke det bliver rimelig moderne at have stuk i lejligheden uanset hvilket årstal den er fra?

Priserne på leje af lejligheder i København er særligt slemme i forvejen i forhold til resten af landet, uanset om der er stuk eller ej, men det giver lige et lille ekstra nøk, hvis der er stuk også. Det er nu ikke kun i København at prisen på lejligheden stiger, hvis du har stuk i hytten. Også i Aarhus er prisen ligeledes højere end for tilsvarende størrelse lejligheder.

Det er værd at overveje at du for en relativ lille investering kan hæve prisen på din lejlighed med op til 11%, hvilket kan være mange penge, hvis det er en attraktiv adresse din lejlighed ligger på.