Lej en bartender til din næste fest

Lej en bartender til din næste fest

Der er ingen tvivl om, at en god fest ikke er af vejen. Hvad end det så er en stor og formel fest, eller en mindre og mere intim fest, om festen er ude eller indendørs. Så længe det er sammen med dem du holder af, så kan en fest aldrig slå helt fejl. Mange vælger at gå all-in med deres fester, og er du en af dem, så er det bestemt værd at overveje at leje en bartender til din næste fest. Her er det ligegyldigt hvor mange gæster der kommer, hvis blot du ønsker at gøre noget ekstraordinært som din fest vil blive husket for, så er en bartender et glimrende valg.

Forkæl dine gæster

Ved at leje en bartender til en af dine kommende fester, har du mulighed for at forkæle dine gæster udover det sædvanlige. Oftest er det værten selv eller et familiemedlem, der står for uddeling af drinks og lækre cocktails, hvilket både er tidskrævende og svært, hvis ikke man er særlig ferm når det kommer til at lave drinks og cocktails. Her kan du derfor med fordel vælge at leje en bartender, netop for at kæle for dine gæster både smags og kvalitetsmæssigt. Dine gæster vil med garanti være duperet og føler sig særligt godt behandlet, når det viser sig at din fest har egen bartender til at opvarte dem med lækre drinks.

Sikre dig gode og lækre cocktails

Med en professionel bartender, er du sikret at din fest bliver spækket med lækre drinks og cocktails, der vil være samtaleemnet de næste mange dage. Når du lejer en bartender, er du selv frit stillet til at vælge, hvad der skal serveres. Altså, hvilke drinks og cocktails der skal laves for dine gæster, hvilket du med garanti vil finde behageligt at have kontrol over. Dét at du selv har mulighed for nøje at udvælge hvad der skal serveres af drikkevare, kan gøre en verden til forskel for dine gæster, idet du ved hvad dine gæster elsker at drikke og kan imødekomme det med den bartender. Ligeledes er du dermed sikret, at de drinks og cocktails du har udvalgt, bliver udført til punkt og prikke, hvilket kan være svært hvis man ikke selv har prøvet at lave det før. Derudover har du selv mulighed for at vælge hvilken type alkohol, juice, frugt osv. der skal anvendes når din lejede bartender skal kreere dine ønskede drinks, hvilket giver dig mulighed for at udvælge dine personlige favoritter til dine gæster.

Få mere tid til dine gæster

Idet mange værter ofte selv vælger at stå for udskænkning, genopfyldning samt mix af drinks og cocktails, er der sjældent meget tid til den individuelle gæst. Dette er for mange super ærgerligt, idet dagen/aftenen hurtigt går med at skulle servicere alle gæster, og forsikre sig om at de har det godt. Selvom du inviterer, behøver du ikke at fare rundt og gå glip af din egen fest - nej, i stedet bør du nyde din fest, maden, drikkevarerne, musikken og ikke mindst dine gæster, hvilket du bliver i stand til ved at leje en bartender til din fest.