Le Diamant

Hvis du søger en central placeret restaurant i hjertet af København, så finder du næsten ikke noget bedre end Le Diamant. Le Diamant i København er nemlig placeret på adressen Østergade 59 som altså er midt på Strøget. Hvis du er på strøgtur med veninderne eller du blot er ny i byen og ønsker et centralt sted at spise god mad, så er Le Diamant helt sikkert et oplagt valg for dig. Her kan du få en masse forskelligt mad, så hvis I kommer her forbi en større gruppe af mennesker med forskellig madpræferencer, så kan I alle få noget forskelligt, som falder i jeres smag.


 


Hos Le Diamant finder du alt fra Steaks og Sushi (som er deres primære koncept), dog finder du derudover også pasta, kødretter og fiskeretter på menukortet. Deres mad bliver altid lavet i allerhøjeste kvalitet med friske råvarer, som gør at smagen på maden er i top.


 


Med deres placering i indre by ved København K er det ikke svært at komme en tur forbi her, hvis man befinder sig på Strøget. Derfor er stedet oplagt til dig, som ikke gider bruge timevis på at lede efter et godt spisested. Hvad end det er studiekammeraterne, kæresten eller familien, som søger et sted at spise, så er I alle velkomne hos Le Diamant. 


 


Stedet er særligt egnet til jer, som ikke kan bestemme jer for, hvad I gerne vil have at spise og alt efter jeres madpræferencer. På menukortet finder I nemlig noget til enhver smag. Om du er vild med kød, vegetariske retter, sushi eller en god pastaret, så kan du finde dette på menukortet her. Med deres alsidige menukort betegnes restauranten som et fusionskøkken. 


 


Priserne er moderate og kan derfor betegnes som SU venlige, idet priserne ikke er skyhøje til trods for den centrale placering i København. Derfor er stedet helt klart et besøg værd for dig der søger en central restaurant i København med fair priser og et alsidigt menukort.