Lagermedarbejdere (deltid) søges til Hedensted

Arbejdsgiver: Aarstiderne

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Hedensted, Hedensted, Jylland, Norden, Region Midtjylland, Skandinavien, Østjylland

Opslået: 06/08/2022

Ansøgningsfrist: 06/09/2022


Lagermedarbejdere (deltid) søges til Hedensted

Aarstiderne
Lagermedarbejdere (deltid) søges til Hedensted

Aarstiderne

Er du fx studerende og har mulighed for at arbejde lørdage på vores lager? Eller er du interesseret i natarbejde tirsdage og onsdage? Aarstidernes lager i Hedensted, hvor vi varemodtager, lagerfører, plukker og pakker fødevarer af højeste kvalitet til vores engroskunder i Danmark og Sverige, vokser, og vi har derfor brug for nye kollegaer.

Størstedelen af arbejdet foregår på gulvet, hvor opgaverne primært vil være at tømme lastbil, split af paller, varemodtagelse med håndscanner og pak af kundeordrer.

Du vil blive ansat på deltid, og der er mulighed for forskellige typer jobs:

  • Nathold (min. 15 timer/uge): Du arbejder tirsdag aften fra kl. 23.00 til onsdag morgen kl. 6.00 og igen onsdag aften fra kl. 23.00 til torsdag morgen kl. 6.00. Derudover vil der være mulighed for at arbejde ekstra timer lørdag på daghold.
  • Studenterjob/fritidsjob (min. 18 år): Du arbejder lørdage fra kl. 7.00- til kl. 14.00Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk