Lager – og logistik ansvarlig - ODENSE

Arbejdsgiver:

Område: Odense

Opslået: 18/03/2017

Ansøgningsfrist: 18/04/2017


Lager – og logistik ansvarlig - ODENSE

For produktionsvirksomhed beliggende I odense, søger vi en lager – og logistik ansvarlig ,til drift og strukturering af lager, samt forsendelse af virksomhedens ordrer på rustfri stål elementer til hele Danmark.

Grundet at virksomhedens nuværende lager – og  logistikansvarlige skal på pension, søger virksomheden en yngre, initiativrig og struktureret ansvarlig til området.

Arbejdsopgaverne :

·      Pakning af rustfri elementer og klargøring til forsendelse

·      Strukturering af indkommende varer til lageret

·      Ansvar for det årlige fragtbudget, herunder prisforhandling med fragtmænd

·      Hente og laste elementer med gaffeltruck (certifikat et krav).

Profilen :

  • Du er i din bedste alder og har masser af drive og energi, da der er tale om en stilling, hvor du går meget og hvor du er i bevægelse hele dagen.
  • Du er struktureret og danner dig nemt og hurtigt et overblik
  • Du har erfaring fra lager – og logistik, ikke nødvendigvis fra en produktionsvirksomhed, og du har godt styr på, hvordan man bedst indretter et lager
  • Du kan arbejde efter deadlines – de fleste af vores ordrer produceres og forsendes inden for 7-14 dage fra ordrebestilling.
  • Du kender din geografi i Danmark, da der er mange forsendelser rundt i hele landet.
  • Du er ikke bange for at tage fat og samle folk, når der skal tages fat og læses nogle tunge elementer.
  • Du går til hverdagen med højt humør og kan lide at være omkring dine kollegaer.
  • Du har et vist kendskab til word og excel, og hvis du kender til navision er dette en fordel, men ikke et krav, da oplæring gives !

Virksomheden

Vi er 60 glade medarbejdere, i både produktion, lager og kontor.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på arbejdet og på hvordan du indretter din hverdag. Vi tilbyder grundig oplæring i lagerets opbygning, drift og flow, så du er godt rustet til at drive lageret med sikker hånd.

Arbejdstid : Mellem 06 – 16.00

Løn : Efter kvalifikationer

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Kunne ovenstående passe på dig ? Så hører vi meget gerne fra dig, hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige Jesper Laurholt – på +45 42 99 30 68. Ansøgning + CV skal sendes til  jl@virksomhedspraktik.net? .

Virksomheden er medlem af DI og giver overenskomstmæssige forhold inkl. pension, sundhedsordning og frugtordning.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk