Lær at spille musik på internettet

Lær at spille musik på internettet

Det kan være ganske afslappende at bruge lidt tid for sig selv med et musikinstrument. Der er noget ganske særligt ved at udfolde sig musikalsk, lære nye teknikker, melodier og rytmer. Desværre tænker mange, at musikinstrumenter er frygteligt dyre, og at det kræver musikundervisning for overhovedet at kunne udfolde sig. Det er langtfra sandt. Med diverse onlineshops og -forhandlere er det blevet nemmere at finde gode musikinstrumenter til en lav pris. Klassisk undervisning på en musikskole er heller ikke strengt nødvendigt. Med internettets udfoldelse er der kommet rigtig mange guides, akkordtabeller og videoer, hvor man kan lære at spille musik for sig selv – uden at skulle betale for dyr undervisning.

Første skridt: et instrument

Når man vil give sig i kast med musikalsk udfoldelse, er valget af instrument det første skridt. Mange kan føle sig tiltrukket af den rå og seje elguitar – det skyldes naturligvis, at den er tilstede i langt det meste populær- og rockmusik. Det kan være ganske fristende at give sig i kast med, men det kan også være spændende og interessant at vælge et instrument, som ikke alt for mange i forvejen spiller. Så har man også noget nyt at bringe på banen, hvis man fx gerne vil spille i et band senere hen.

Et lidt anderledes instrument kunne fx være en banjo. Banjoen er ligesom guitaren et strengeinstrument, men har en helt anden klang og lyd grundet dens konstruktion. Hvor guitaren er en ”trækasse” med hul i, er banjoen nærmere en lavet lidt på samme måde som en tromme. En banjo er konstrueret med skin over en ramme, hvilket giver den dens helt særlige og sprøde lyd.

 

Søg efter en erfaren forhandler

Selv hvis man ønsker at lære at spille musik på internettet uden hjælp eller undervisning fra andre, bør man ikke købe musikinstrumenter uden råd og vejledning fra professionelle. En dygtig forhandler kan vejlede dig til at vælge det instrument, der passer bedst til din musikalske smag og øvrige livsstil.