L.O.C. lukker årets kunstnerliste på Grøn

L.O.C. lukker årets kunstnerliste på Grøn

Glæd dig til dette års lineup på Grøn. Den sidste kunstner er netop annonceret og det er en af de lidt ældre i branchen, nemlig L.O.C.

L.O.C. er næsten fast inventar på Grøn. I løbet af de sidste 10 år har han været med 6 gange, så han kan godt kaldes en af veteranerne. Også før L.O.C. blev optrædende kunstner på Grøn var han fast inventar, da det er en tradition for ham og mange andre at komme der hvert år.

”Jeg har selv været på Grøn, også før jeg skulle spille der, så jeg har faktisk altid være meget bevidst om, at det er en tradition for publikum at tage derhen. Det ér jo bare en fed dag,” fortæller L.O.C.

Netop fællesskabet der er ved at komme på Grøn kan mærkes når han som kunstner føler samspillet mellem publikum og bandet på scenen. Det er næsten lige meget hvad han spiller, så vil publikum bare have mere og de giver mindst ligeså meget igen, mener L.O.C.

Derfor vil han også spille en god blanding af nye og gamle numre, så han kommer hele karrieren rundt. Musikken har ændret sig meget i løbet af de sidste 15-16 år, men her vil han netop ramme alle de mange forskellige fans der er på Grøn, som har fulgt ham gennem hans karriere.

Det er tydeligt at musikprogrammet på dette års Grønne koncerter afspejler en mangfoldighed og plads til forskelle. Der er alt på plakaten lige fra rap, pop, hiphop og R’n’B til rock. Det er en fest når venner og familie samles på en grøn græsplæne med en grøn i hånden og hører god musik fra både grønne og erfarne artister.

At formålet med koncerterne også gør håbet grønnere for Muskelsvindsfondens forskningsarbejde er blot endnu et pluspoint.

Hvis du ikke vil være grøn i hovedet af misundelse over at alle dine venner er taget afsted til Grøn, men du ikke er, så køb din billet her.